Etusivu
Keskiviikkona saapui Ulvilaan 6 hengen delegaatio Kiinasta Ganzhoun kaupungista. He saapuivat Ulvilaan kaupunginjohtaja Jukka Moilasen virallisella kutsulla. Käytännössä delegaatio on Ulvilassa toimivan Neorem Magnetsin vieraana..... Lue koko juttu ja katso kuva oheisesta linkistä!
Aukiolon suhteen edetään viikko kerrallaan siten, että edeltävällä viikolla aukiolosta ilmoitetaan Ulvilan kaupungin internet-sivujen ajankohtaista palstalla. Pyydämme seuraamaan Ulvilan kaupungin internet-sivuja.
Kyläpäällikön uusin kolumni sekä kaikki aiemmat kolumnit ovat luettavissa Ulvilan kaupungin kotisivuilta joko oheisen linkin kautta tai kaupungin nettisivun (www.ulvila.fi) oikea laita Kyläpäällikön kolumnit
Syksyn kausi-influenssarokotukset alkavat Porin perusturvan alueella 13. lokakuuta. Yhteistoiminta-alueen hyvinvointikeskuksista rokotuksen saa pääsääntöisesti torstaisin 29. joulukuuta asti ilman ajanvarausta kello 10–17 välisenä aikana omasta asuinalueesta riippumatta. Lue koko tiedote Porin Perusturvan sivuilta johon pääset oheisen linkin kautta
Satakuntalaisen Osakunnan paluumuuttopalkinnon saa tänä vuonna Robocoast-verkosto. Automaatio- ja robotiikka-alan yrityksiä verkottava ja markkinoiva Robocoast edistää Satakunnan mainetta automaatioalan osaamiskeskittymänä. Se luo Satakunnan alueelle pysyvää robotiikkaan ja automaatioon keskittyvien yritysten verkostoa sekä markkinoi yritysten osaamista ja tuotteita. Robocoast toimii aktiivisesti paluumuuton edistämiseksi, sillä toiminnallaan se lisää korkeakoulutettujen työllistymismahdollisuuksia Satakunnassa. Verkoston pyrkimyksenä on myös luoda yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kesken. Klikkaa otsikkoa ja lue lisää......
Satakunnan sote-uudistusta valmisteleva Satasote on jalkautunut kuntakierroksille maakuntaan. Valmistelutyötä esitellään ja kuntalaisia kuunnellaan Ulvilassa perjantaina 21.10.2016 klo 15 – 17.30 Kauppakeskus Hansassa. Paikalla on sote-palvelujen asiantuntijoita Porin perusturvasta, Satasote-valmistelussa mukana olevia ulvilalaisia päättäjiä ja virkamiehiä sekä muita ulvilalaisia kuntapäättäjiä. He kertovat asioista ja kirjaavat, mitä kuntalaiset toivovat, esittävät ja kysyttävät. Tapahtumasta tulee vielä tarkempi ilmoitus Ulvilan Seutuun Kaupunki tarjoaa tilaisuudessa kahvit – seuraapa sitä. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja kertomaan ajatuksiasi!
Ulvila on mukana Suomen Akatemian rahoittamassa CHILDCARE-hankkeessa, jossa selvitetään pienten lasten hoitopolkuja ja niihin liittyviä tasa-arvon kysymyksiä. Osana CHILDCARE-hanketta Ulvilassa toteutetaan nelivuotiaiden lasten ja heidän perheidensä terveyttä, hyvinvointia ja päivähoitoratkaisuja sekä perheiden saaman avun ja tarvittavien palvelujen riittävyyttä koskeva NEVA-tutkimus. Tutkimuksen toteuttaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) syksyn 2016 aikana.
Sähkönsiirtoyhtiö Caruna maakaapeloi noin 350 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa Ulvilassa. Sähköverkon saneerauksen yhteydessä huolehditaan Ulvilan kaupungin kanssa osittain kuntoon alueen katuvalovalmiudet. Hanke parantaa merkittävästi kuntalaisten sähkönjakelun toimitusvarmuutta, kun sähköverkkoa siirretään maan alle suojaan sään vaihteluiden aiheuttamilta sähkökatkoilta. Parannushankkeet ovat paikallisesti merkittäviä, sillä ne työllistävät suoraan noin 190 henkilöä ja niiden arvo on noin 19 miljoonaa euroa.
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Avoimet työpaikat

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Ulvila Facebookissa

Satasote

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
Ulvilan vanhusneuvosto
kohtaamispaikka Santra