Etusivu
Tälläkertaa aiheina muun muassa kuntaliitos ja kaupungin tilinpäätös 2014. Uusin kolumni luettavissa vaikkapa oheisen linkin kautta tai etusivun oikean laidan kuvakkeen "Kyläpäällikön kolumnit ja artikkelit" kautta. Samasta paikasta löytyvät myös aikaisemmat julkaisut!
Kansallisen veteraanipäivän konsertti klo 19.00 Ulvilan kirkossa. Klo 18-19 kahvit Kirkkotuvalla. Konsertti ja kahvitilaisuus ovat kaikille avoimet, tervetuloa! Järj. Ulvilan kaupunki ja Ulvilan seurakunta.
Kadunrakennustyö aiheuttaa ajoittaista haittaa liikenteelle alkaen viikosta 15 alkaen toukokuun loppuun.
Vierailunsa aikana ministeri Kiuru ja hänen erityisavustajansa Heli Tomminen tutustuivat PeltoWillan vuoropäiväkotiin sekä Olavin erityiskouluun. Vierailun Emäntinä toimivat sivistysjohtaja Päivi Helin, varhaiskasvatuskoordinaattori Arja Kevätsalo, PeltoWillan päiväkodinjohtaja Pia Paulamäki sekä Olavin erityiskoulun rehtori Anne Kalliomäki. Tilaisuuteen oli kutsuttu mukaan myös Ulvilan kaupunginjohtaja Jukka Moilanen.
avoinna 9.4.2015 alkaen maanantai ja torstai klo 14.00 - 19.00.
Muista! Juhlavuoden postimerkki myynnissä Vanha-Ulvilan R-kioskilla, käy katsomassa ja hanki itsellesi!
Hakeminen Ulvilan Vanhan Musiikin Viikolle on alkanut. Lisätietoja saat klikkaamalla otsikkoa!
Ulvilan lasten ja nuorten kuvataidekoulun JUHLANÄYTTELY (tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin), paikka: Taidekappeli Betesda ja osoite: Kasalantie 15, Siipyy, Kristiinankaupunki. Lisätietoja saat napsauttamalla hiirellä otsikkoa.
Yritykset ja yhdistykset voivat saada tukea Ulvilalaisten koululaisten ja opiskelijoiden palkkaamiseen. Lisätiedot ja hakemus oheisesta linkistä tai www.ulvila.fi/kesatyopaikkatuki
Porin yhteistoiminta-alueen ikäihmisten kansalaisraati kokoontui kolmena päivänä 20.–24.10.2014 Porin Viikkarin Valkamassa. Kansalaisraati nosti esille seuraavat seitsemän teemaa, joista raati haluaa korostaa mainittuja asioita. Julkilausuman liitteenä on raadin keskustelun yhteenveto kokonaisuudessaan. Pääosin palveluihin ollaan tyytyväisiä, mutta seuraavassa on haluttu kiinnittää huomiota eräisiin kehittämistä edellyttäviin asioihin. >>>Lue koko julkilausuma oheisesta linkistä>>>
Ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelma vuosille 2015-2019 nähtävillä (05.12.2014 07:33 Heidi Rosenblad / päivitetty 05.12.2014 07:33) Luonnos ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelmasta on luettavissa oheisesta linkistä.
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Tsekkaa juhlavuoden sivut

Ulvila Facebookissa

Avoimet työpaikat

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Aloitekanava
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
kohtaamispaikka Santra
Nettikamerat