Etusivu
Friitala-talo, Friitalantie 11 C, käynti takapihalta Uudistetun kierrätyskaupan aukioloajat ma, ke ja to klo 11.00 - 16.00, ti klo 12.00 - 18.00 ja pe klo 11.00 - 14.00.
Porin kaupunki on käynnistänyt joukkoliikennesuunnitelman laatimisen. Suunnitelma on toteuttamiseen tähtäävä reitti- ja aikataulusuunnitelma, jossa huomioidaan toimintaympäristön muutokset. Tavoitteena on selkeä, toimiva, edullinen ja houkutteleva paikallisliikennetarjonta, jossa kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Suunnitelma toteutetaan vuoden 2016 aikana.
Ulvilan kaupungin opetus- ja kasvatuslautakunta pyytää maanantaihin 9.5.2016 klo 15.45 mennessä tarjousta Ulvilan koululaitoksen koulukuljetusten hoitamisesta ajalle 11.8.2016 – 3.6.2017. Tarjouspyyntö sisältää option lukuvuodelle 2017 – 2018. Tarjouskilpailu on avoin kaikille joukkoliikenne- tai taksiluvan haltijoille. Hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi HILMA-kanavalla 22.3.2016.
Ulvilan Vanhan Musiikin Viikolla opsikellaan laulua, yhtyelaulua, ´cembaloa, basso continuota ja yhteissoittoa alansa pätevimpien opettajien johdolla. Haku Ulvilan Vanhan Musiikin Viikolle tapahtuu sähköisesti. Hakuaikaa on 15.5.2016 saakka. Otsikkoa napsauttamalla saat esiin tarkemmat tiedot.
Katso toimenpiteet ohjeineen oheisesta linkistä
Porin seudulla kaikille kuntalaisille suunnatusta Kuntalaisen ympäristöoppaasta on julkaistu toinen, päivitetty painos. Oppaan eri osioissa – luonto, kuluttaminen, jätehuolto, asuminen ja liikenne – kerrotaan jokapäiväisten toimiemme ympäristövaikutuksista ja keinoista niiden vähentämiseksi. Oppaassa esitellään myös lyhyesti, miten voi osallistua ja vaikuttaa ympäristön puolesta. Opas julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2010. Kuudessa vuodessa lainsäädäntö on muuttunut, tieto lisääntynyt ja tekniikka kehittynyt. Esimerkiksi valaistuksen osuus sähkönkulutuksesta on laskenut huomattavasti energiansäästö- ja led-lamppujen myötä. Oppaan sivuilta voi tarkistaa miten led-lamppujen valontuotto vertautuu aiemmin käytössä olleiden hehkulamppujen valotehoon. Klikkaa ja lue koko tiedote.....
Jutut 1.9.2016 mennessä toimituskunnalle mieluimmin sähköpostilla! Tarkemmat tiedot saat napsauttamalla otsikkoa!
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Avoimet työpaikat

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Ulvila Facebookissa

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
Ulvilan vanhusneuvosto
kohtaamispaikka Santra