Etusivu
Lisätietoja liitetiedostossa.
Ulvilan opetus-ja kasvatustoimen laadunhallinnan mukaisesti kaupungin yhteinen asiakaskysely toteutetaan kahden vuoden välein. Toivomme, että osallistutte kyselyyn arvioimalla toimintaamme ja kehitätte kanssamme Ulvilan varhaiskasvatusta. Klikkaa otsikkoa niin näet koko tiedotteen! Suoraan kyselyyn pääset alaosan linkistä.
Ulvilan vuoden 2013 tilinpäätös 2,5 M€ ylijäämäinen – loistava tulos, toteaa kaupunginjohtaja Jukka Moilanen! Katso koko tiedote oheisesta linkistä.
Poistettu käytöstä ja korvaavat hyötyjätepisteet sijaitsevat Vainiolantiellä ja Ojatiellä.
Kaupunki tukee yrityksiä ja yhdistyksiä kesätyöpaikkojen järjestämisessä ulvilalaisille vuosina 1993-1998 syntyneille koululaisille ja opiskelijoille. Hakulomakkeelle yritykset ja yhdistykset pääsevät myös oheisesta linkistä.
Ulvilan kaupunki ja Punainen Risti toteuttavat yhteistyössä tavarakeräyksen, jonka tavoitteena on saada varusteltua kaupunkiin saapuville kiintiöpakolaisille osoitettu asunto. Ulvilaan saapuu seitsen-henkinen perhe. Katso lisätiedot oheisesta linkistä
Ulvilan valtuusto hyväksyi kokouksessaan äänestyksen jälkeen, äänin 23 – 12; linkin kautta löytyvän lausunnon kuntarakennelakiluonnoksesta annettavaksi valtiovarainministeriölle
Porilaiset, ulvilalaiset ja merikarvialaiset voivat 1. tammikuuta 2014 alkaen halutessaan valita terveysaseman Porin perusturvakeskuksen ulkopuolelta. Valinta koskee kerralla yhtä terveysasemaa ja on voimassa vuoden. Terveysaseman vaihdosta on ilmoitettava kirjallisesti kolme viikkoa ennen ensimmäistä asiointikertaa. Ilmoitus jätetään sekä omalle että valitulle terveysasemalle.
Oheisesta linkistä pääset katsomaan avoimena olevia toimia
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Ulvila Facebookissa
kuntauudistus

Avoimet työpaikat

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Aloitekanava
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
kohtaamispaikka Santra
Nettikamerat