Etusivu
Lisätietoja liikennealueiden työnjohtaja Jani Lahtinen p. 0400 - 134 708
Viikolla 35 huuhdellaan Haistilan ja Ravanin alueella. Työt tehdään yöllä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä sekä torstain ja perjantain välisenä yönä. VESILAITOS
Ulvila on mukana Suomen Akatemian rahoittamassa CHILDCARE-hankkeessa, jossa selvitetään pienten lasten hoitopolkuja ja niihin liittyviä tasa-arvon kysymyksiä. Osana CHILDCARE-hanketta Ulvilassa toteutetaan nelivuotiaiden lasten ja heidän perheidensä terveyttä, hyvinvointia ja päivähoitoratkaisuja sekä perheiden saaman avun ja tarvittavien palvelujen riittävyyttä koskeva NEVA-tutkimus. Tutkimuksen toteuttaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) syksyn 2016 aikana.
Kaupungin tekninen osasto suorittaa 18.7. alkaen rakennekerrosten uusimista Mokkatiellä Nahkurissa. Työn suunniteltu kesto n. 1kk. Työmaan vastaava työnjohtaja Jani Lahtinen, puh. 0400 134 708 Kadunrakennustyö aiheuttaa ajoittaista haittaa liikenteelle. Pahoittelemme.
Ulvila strategiaan liittyen teemme kuntalaiskyselyn, vastaa oheisesta linkistä tai sivun oikean laidan kuvakkeesta!
Jutut 1.9.2016 mennessä toimituskunnalle mieluimmin sähköpostilla! Tarkemmat tiedot saat napsauttamalla otsikkoa!
Vauvamuskarin ja kuvamataidon perusopetuksen hakutiedot ja lomakkeet löydät oheisen linkin kautta
Porin ja Ulvilan välinen liikenne on Porin Linjat Oy:n liikennöimää liikennettä, josta Ulvilan ja Porin kaupungit maksavat liikennöintikorvausta. Lisätietoja klikkaamalla otsikkoa
Sähkönsiirtoyhtiö Caruna maakaapeloi noin 350 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa Ulvilassa. Sähköverkon saneerauksen yhteydessä huolehditaan Ulvilan kaupungin kanssa osittain kuntoon alueen katuvalovalmiudet. Hanke parantaa merkittävästi kuntalaisten sähkönjakelun toimitusvarmuutta, kun sähköverkkoa siirretään maan alle suojaan sään vaihteluiden aiheuttamilta sähkökatkoilta. Parannushankkeet ovat paikallisesti merkittäviä, sillä ne työllistävät suoraan noin 190 henkilöä ja niiden arvo on noin 19 miljoonaa euroa.
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Kuntalaiskysely 2016

Avoimet työpaikat

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Ulvila Facebookissa

Satasote

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
Ulvilan vanhusneuvosto
kohtaamispaikka Santra