Etusivu
Ulvilan kaupunki myy tarjousten perusteella yhteensä kolme tonttia Mukulamäessä ja Uotilassa.
Nuori Yrittäjyys -ohjelmia aktiivisesti käyttävälle Ulvilan lukiolle on myönnetty The Entrepreneurial School -palkinto ainoana suomalaiskouluna osoituksena erinomaisesta työstä yrittäjyyskasvatuksen parissa. Kaikkiaan 17 koulua ympäri Eurooppaa palkitaan 22.9. Latvian Riikassa, jossa järjestetään kansainvälinen yrittäjyyskasvatuksen seminaari, Celebrating Entrepreneurship Education in Europe. Valintoja tehdessä käsiteltiin koulun yrittäjyyskasvatuksen strategiaa, opettajien koulutusta yrittäjyyskasvatukseen ja lähiympäristön ja -yritysten tuomista osaksi opetusta. Klikkaa otsikkoa ja lue lisää....
Lue koko juttu ja katso kuva oheisesta linkistä...
Satasoten valmisteluun haetaan muutosjohtajaa 31.12.2019 asti.
Ulvila on mukana Suomen Akatemian rahoittamassa CHILDCARE-hankkeessa, jossa selvitetään pienten lasten hoitopolkuja ja niihin liittyviä tasa-arvon kysymyksiä. Osana CHILDCARE-hanketta Ulvilassa toteutetaan nelivuotiaiden lasten ja heidän perheidensä terveyttä, hyvinvointia ja päivähoitoratkaisuja sekä perheiden saaman avun ja tarvittavien palvelujen riittävyyttä koskeva NEVA-tutkimus. Tutkimuksen toteuttaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) syksyn 2016 aikana.
Sähkönsiirtoyhtiö Caruna maakaapeloi noin 350 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa Ulvilassa. Sähköverkon saneerauksen yhteydessä huolehditaan Ulvilan kaupungin kanssa osittain kuntoon alueen katuvalovalmiudet. Hanke parantaa merkittävästi kuntalaisten sähkönjakelun toimitusvarmuutta, kun sähköverkkoa siirretään maan alle suojaan sään vaihteluiden aiheuttamilta sähkökatkoilta. Parannushankkeet ovat paikallisesti merkittäviä, sillä ne työllistävät suoraan noin 190 henkilöä ja niiden arvo on noin 19 miljoonaa euroa.
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Avoimet työpaikat

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Ulvila Facebookissa

Satasote

Yritys-Suomi
Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
Ulvilan vanhusneuvosto
kohtaamispaikka Santra