Etusivu

Avoimet työpaikat Ulvilan kaupungilla

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunki-oikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300  


Tekninen toimialan Tilapalvelut julistaa haettavaksi

KIINTEISTÖHOITAJAN TOIMEN


Tilapalvelut vastaa Ulvilan kaupungin kiinteistöjen yllä-, ja kunnossapidosta, sekä rakennuttamisesta. Kiinteistöhoitajan tehtäviin kuuluu oman kiinteistöhoitoalueen alueiden, pihojen ja rakennusten yllä- ja kunnossapitotyöt. Kiinteistöhoitoalueeseen kuuluu koulu-, päiväkoti-, virasto- ja muita kiinteistöjä.

Kiinteistöhoitajan työ sisältää monipuolisia kiinteistöhuollon tehtäviä ulkoalueiden hoidosta vaativiin teknisiin huolto- ja kunnossapitotöihin. Työaika on pääsääntöisesti 7.00-15.30 välillä, mutta toimeen sisältyy myös lumi-, liputus- tai äkillisten hälytystöiden vuoksi ilta- ja viikonlopputöitä.

Kiinteistöhoitajalta edellytetään kiinteistötekniikan tuntemusta ja hyviä yhteystyötaitoja, sekä kykyä kantaa vastuu omista töistään. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös kykyä oppia ja omaksua uusia asioita. 

Kelpoisuusvaatimuksena on toiseen asteen ammattitutkinto kiinteistönhoidon, talotekniikan tai rakennustekniikan alalta, sekä vähintään 5 vuoden työkokemus kiinteistö-, talo- tai rakennustekniikan alalta. 

Toimi täytetään aikaisintaan 1.3.2019 alkaen. Työaikajärjestelmä on teknisen alan sopimuksen mukainen viikkotyöaika eli 38,75 tuntia/viikko.  Palkkausmuotona on kuukausipalkka.

Työhakemus ansioluetteloineen tulee jättää kirjallisesti 3.2.2019 kello 12.00 mennessä s-postilla osoitteeseen olli-pekka.kumpula@ulvila.fi.

Lisätiedot: 
Talonrakennusinsinööri Olli-Pekka Kumpula
puh. 0400-134 660
s-posti: olli-pekka.kumpula@ulvila.fi


************************************************************************************************ 

 

************************************************************************************************ 

 

Savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen!

Tästä sivusta vastaa AK, päivitetty 14.1.2019