Etusivu

Avoimet työpaikat Ulvilan kaupungilla

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. 
Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.
  


Ulvilassa varhaiskasvatus on perheiden tarpeisiin oikea-aikaisesti vastaavaa palvelua, jossa toimimme yhteistyössä huoltajien ja monialaisten toimijoiden kanssa.
Laatutavoitteenamme on lapsen itseluottamuksen ja vuorovaikutustaitojen tukeminen sekä lapsen oppimaan innostaminen. Panostamme turvalliseen ja viihtyisään oppimisympäristöön sekä varhaisen tukemisen kautta ennaltaehkäisevään toimintatapaan.
Tervetuloa pätevän, osaavan, kehittämiskykyisen henkilöstömme joukkoon.


Ulvilan varhaiskasvatuksessa on haettavana 1.8.2018 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LASTENHOITAJAN TOIMI
Lastenhoitajan ensisijainen sijoituspaikka on ryhmäperhepäiväkoti Kullaanmuru Kullaalla.

LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI
Lastentarhanopettajan ensisijainen sijoituspaikka on päiväkoti PeltoWilla.

Kelpoisuusvaatimuksina molempiin toimiin on sosiaalihuollon henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen pätevyys. Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.

Toimien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen työn alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kevään 2018 aikana valmistuvat otetaan ehdollisesti huomioon hakijoina.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi –sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Päiväkoti PeltoWilla, päiväkodin johtaja Pia Paulamäki, Kiltatie 1, 28450 VANHA-ULVILA. Kuoreen merkintä ”Lastenhoitajan toimi” tai ”Lastentarhanopettajan toimi”.

Hakuaika päättyy perjantaina 6.4.2018 klo 12.

Toimiin liittyvät tiedustelut päiväkodin johtaja Pia Paulamäki, mielellään sähköpostitse pia.paulamaki@ulvila.fi tai vaihtoehtoisesti puh 0400 134 903. 


Ulvila 20.3.2018

Päiväkodin johtaja

 

 

Savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen!

Tästä sivusta vastaa AK, päivitetty 21.3.2018