Palvelut / Varhaiskasvatuspalvelut
 
 

TERVETULOA ULVILAN VARHAISKASVATUKSEN  ETUSIVULLE 

Ulvilan varhaiskasvatus järjestä perheiden tarpeisiin oikea-aikaisesti vastaavaa palvelua, jossa toimitaan yhteistyössä vanhempien ja monialaisten toimijoiden kanssa. Varhaiskasvatuksen laatutavoitteena on tukea lapsen itseluottamusta, vuorovaikutustaitoja ja innostaa lasta oppimaan. Varhaiskasvatuksessa panostetaan turvallisuuteen ja viihtyisään oppimisympäristöön, sekä varhaisen tukemisen kautta ennaltaehkäisevään toimintaan. Varhaiskasvatuksen sivulta pääset tutustumaan ulvilalaisen varhaiskasvatuksen vaihtoehtoihin, maksuihin ja tukiin. Ulvilassa varhaiskasvatusta toteutetaan sekä kunnallisissa, että yksityisissä päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Sivupalkista löydät eri hoitomuodot alueittain. Sivuilla voit täyttää sähköisesti päivähoitohakemuksen tai tulostaa sen aktiivisena lomakkeena.


VARHAISKASVATUKSEN JOULUPÄIVYSTYS 
AJALLA 27.12.2018 -1.1.2019

Päivystävänä päiväkotina toimii Tuulenpesän päiväkoti puh. 0400-134801
Vuoropäiväkoti PeltoWilla palvelee ennalta ilmoitettujen aikojen mukaisesti vuorohoitoa tarvitsevia perheitä.
Ajalla 2.- 4.1.2019 päiväkodit toimivat vielä tarpeen mukaisesti supistettuna.
Varhaiskasvatuksen väki kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa Joulun aikaan mukavaa ja iloista yhdessäolo lapsiperheille!


ULVILAN KAUPUNGIN LINJAUS VARHAISKASVATUSOIKEUDESTA 1.8.2016 ALKAEN 

Uuden lain mukaan lapsi on oikeutettu varhaiskasvatukseen kokopäiväisesti, jos lapsen vanhemmat työskentelevät kokoaikaisesti, opiskelevat, toimivat yrittäjänä tai ovat omassa työssä päätoimisesti. Tämä oikeus säilyy myös vanhemman työn tai opiskelun päätyttyä kahden kuukauden ajan. Muussa tapauksessa lapsella on uuden lain mukaan 1.8. alkaen oikeus varhaiskasvatukseen 4 tuntia päivässä tai 84 tuntia kuukaudessa. Jos tarve varhaiskasvatukseen ko. tilanteessa on enemmän kuin 20h/vko, haetaan lisätunteja  hakemuksella, jonka on internetsivuilla kohdassa päivähoitoon hakeminen.

ULVILAN PÄIVÄHOIDON, ESIOPETUKSEN JA KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN SÄHKÖINEN ASIOINTI.

Sähköisellä asioinnilla voit hakea päivähoitopaikkaa, ilmoittautua esiopetukseen, hakea koululaisten iltapäivätoimintaan tai laskea maksulaskurilla hoitomaksuarvion.
Asiakkaat voivat myös muuttaa tietojaan, ilmoittaa lapsen poissaoloja yms. suoraan hoitopaikkaan.

Päivähoitoon, esiopetukseen ja koululaisten iltapäivätoimintaan hakemisen linkki

 


 Liitteet:

Tästä sivusta vastaa Arja Kevätsalo, päivitetty 14.12.2018