Etusivu
Vaikka tilikauden tulos vuodelta 2018 oli lopulta 299 000 euroa alijäämäinen, nyt jos koskaan, tulosta voidaan kuvata sanalla torjuntavoitto. Porin perustuvan sote-menot ylittyivät 800 000 eurolla ja erikoissairaanhoidon menot ylittyivät 700 000 eurolla verrattuna alkuperäiseen talousarvioon. Vuosi 2018 oli kuitenkin Ulvilassa .... klikkaa otsikkoa ja lue koko juttu
Ulvilan kaupungin tekninen toimiala hakee osastolleen työnjohtoharjoittelijaa kesäksi 2019 Tehtäviin kuuluu Ulvilan kaupungin kiinteistöjen ja liikenneväylien erikseen määritellyt työnjohto-, dokumentointi- ja valvontatehtävät. Tehtävä on määräaikainen ja sen kesto ajoittuu touko- ja elokuun väliselle ajalle. Työnjohtoharjoittelijan kelpoisuusvaatimuksena ovat käynnissä olevat rakennustekniikan ammattikorkeakouluopinnot. Tehtävä soveltuu 1. tai 2. vuosikurssin opiskelijalle. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja omaa autoa. Hakemukset on osoitettava talonrakennusinsinööri Olli-Pekka Kumpulalle ja toimitettava 4.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen olli-pekka.kumpula@ulvila.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa talonrakennusinsinööri Olli-Pekka Kumpula puh. 0400-134660.
Katso lisätiedot ja hakuohjeet oheisesta linkistä
Avustushakemusten jättöaika päättyy 29.3.2019. Lisätietoja alla olevasta linkistä
Friitalan Nahkamuseo, os. Friitalantie 11 pidetään kunnostustöiden takia suljettuna maaliskuun 2019. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Tervetuloa myöhemmin tutustumaan museoon!
”Kyläpäällikön kolumnit” alkaen vuodesta 2012 aina viimeisimpään julkaistuun ovat luettavissa alla olevasta linkistä. Kaupunginjohtaja kirjoittaa kolumnin noin kerran kuukaudessa. Se julkaistaan Ulvilan Seudussa sekä kaupunginkotisivuilla.
Tehokuivauksen näytteenottoraportti koskien Mukulatorin sisäilmamittauksia. Näet raportin klikkamalla aiheeseen liittyvää linkkiä
Katso kuvat ja lue tiedot oheisen linkin kautta
vuosille 2019 - 2020 optiovuodelle 2021.
ajalle 2.5.2019 - 30.4.2021 + 1 optiovuosi
 
Lapset
Nuoret
Ikäihmiset
Matkailu
Muuttaja
Vuokra-asunnot
Elinkeino
Tapahtumat
Koulutus

Eduskuntavaalit 2019

Avoimet työpaikat

Ilmoita tapahtumakalenteriin

Ulvila Facebookissa

Kuntalaisaloite

Ulvilan Lämpö Oy


Kaupunginjohtaja Jukka Moilanen
Kaupunginjohtajan kolumnit
Yritysten Ulvila
Ulvilan yrittäjät
Kettumetsän yrityspuisto
Friitalan nahkamaailma ja nahkamuseo
Ulvilan vammaisneuvosto
Ulvilan vanhusneuvosto
kohtaamispaikka Santra