Palvelut / Varhaiskasvatuspalvelut
 
 

TERVETULOA ULVILAN VARHAISKASVATUKSEN  ETUSIVULLE

-------

Varhaiskasvatus tukee lasta ja perhettä lapsen hoidossa, kasvatuksessa ja opetuksessa: tärkeissä varhaislapsuuden hetkissä.
Varhaiskasvatuksen sivulta pääset tutustumaan ulvilalaisen varhaiskasvatuksen vaihtoehtoihin, maksuihin ja tukiin. Ulvilassa varhaiskasvatusta toteutetaan sekä kunnallisissa, että yksityisissä päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Sivupalkista löydät eri hoitomuodot alueittain. Sivuilla voit täyttää sähköisesti päivähoitohakemuksen tai tulostaa sen aktiivisena lomakkeena.


ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

Päiväkodeissa ja kouluissa järjestettävään esiopetukseen ilmoitetaan v. 2012 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta.
 
Esiopetuksen haun yhteydessä haetaan myös esiopetuksen lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta. Tarvittaessa ilmoittautumislomakkeen saa päiväkodeista. Päiväkodeissa järjestettävän esiopetuksen päätökset lähetetään hakijoille 16.6.2018 mennessä.


VARHAISKASVATUKSEN OSAPÄIVÄRYHMIIN HAKEMINEN

Friitalan (Tuulenpesän pk) ja Vanhankylän (Metsätähden pk) varhaiskasvatusalueilla on haettavana osapäiväpaikkoja (n. 4 h / päivä) 3 - 5 -vuotiaille lapsille toimintakaudeksi 13.8.2018 - 31.5.2019

  

ULVILAN KAUPUNGIN LINJAUS VARHAISKASVATUSOIKEUDESTA 1.8.2016 ALKAEN

 

Uuden lain mukaan lapsi on oikeutettu varhaiskasvatukseen kokopäiväisesti, jos lapsen vanhemmat työskentelevät kokoaikaisesti, opiskelevat, toimivat yrittäjänä tai ovat omassa työssä päätoimisesti. Tämä oikeus säilyy myös vanhemman työn tai opiskelun päätyttyä kahden kuukauden ajan. Muussa tapauksessa lapsella on uuden lain mukaan 1.8. alkaen oikeus varhaiskasvatukseen 4 tuntia päivässä tai 84 tuntia kuukaudessa. Jos tarve varhaiskasvatukseen ko. tilanteessa on enemmän kuin 20h/vko, haetaan lisätunteja  hakemuksella, jonka on internetsivuilla kohdassa päivähoitoon hakeminen.

ULVILAN PÄIVÄHOIDON, ESIOPETUKSEN JA KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN SÄHKÖINEN ASIOINTI.

Sähköisellä asioinnilla voit hakea päivähoitopaikkaa, ilmoittautua esiopetukseen, hakea koululaisten iltapäivätoimintaan tai laskea maksulaskurilla hoitomaksuarvion.
Asiakkaat voivat myös muuttaa tietojaan, ilmoittaa lapsen poissaoloja yms. suoraan hoitopaikkaan.

Päivähoitoon, esiopetukseen ja koululaisten iltapäivätoimintaan hakemisen linkki

 


 Liitteet:

Tästä sivusta vastaa Arja Kevätsalo, päivitetty 31.7.2018