Etusivu

Avoimet työpaikat Ulvilan kaupungilla

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunki-oikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300  

 


ULVILAN KAUPUNKI hakee palvelukseensa HALLINNON PALVELUSIHTEEERIÄ

TEHTÄVÄNKUVAUS
Palvelusihteerin toimi sijoittuu kaupungin hallinto- ja talouspalveluihin. Palvelusihteerin esimiehenä toimii hallinto- ja talousjohtaja. Palvelusihteerin tehtäviin kuuluu kaupungin kirjaamon hoitaminen ja muita keskushallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäviä sekä asiakirja- ja sopimushallinnan työtehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu erikseen osoitettuja talous- ja henkilöstöhallinnon avustavia tehtäviä.

KELPOISUUSVAATIMUKSET
Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillisen koulutuksen tutkintoa sekä riittävää kokemusta kirjaamis- ja arkistotehtävistä. Lisäksi valittavan tulee tuntea sähköisen asianhallintajärjestelmän perusteet. Kaupungissa on käytössä Dynasty -asianhallintajärjestelmä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus kunnan toiminnasta ja päätöksenteosta sekä kunnallishallinnon työtehtävistä.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 15.


Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi –sivujen kautta (www.kuntarekry.fi) Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona ansioluettelo.
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava määräaikaan mennessä osoitteella: Ulvilan kaupunki, hallinto- ja talousjohtaja Mikko Airaksinen, PL 77, 28401 Ulvila. Kuoreen merkintä ”Palvelusihteeri”.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
hallinto- ja talousjohtaja Mikko Airaksinen, puh. 0400 134 670, sähköposti: mikko.airaksinen@ulvila.fi 

Ulvilassa 17.5.2019
Hallinto- ja talousjohtaja

 

 

************************************************************************************************ 

 

************************************************************************************************ 

 

Savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen!

Tästä sivusta vastaa AK, päivitetty 17.5.2019