Palvelut / Koulutuspalvelut
 
 

Avoimet työpaikat Ulvilan kaupungilla

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. 
Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.
  

 


ULVILAN KAUPUNKI hakee palvelukseensa
MÄÄRÄAIKAISTA TYÖPAJOJEN YKSILÖVALMENTAJAA

Ulvilan kaupungissa on neljä työpajaa, joista yksi on nuorille suunnattu Starttipaja ja  kolmella työpajalla on sekä aikuisia että nuoria. Ulvilan kaupunki hakee yksilövalmentajaa kaupungin työpajoille määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2018.

Yksilövalmentajan työ on käytännön asiakaspalvelu- ja verkostoyhteistyötä työllistymiseen ja toimintakykyyn tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten parissa. Työtehtäviin kuuluu valmentautujien elämäntilanteen ja palvelutarpeen kartoittaminen sekä yksilöllisten suunnitelmien laatiminen ja yksilö- ja ryhmätoimintojen ohjaaminen.

Työpajalla on käytössä VAT- arviointijärjestelmä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavanlaisten tehtävien hoitamisesta sekä kokemus yksilö- ja ryhmätoimintojen ohjauksesta.
Arvostamme erityisesti kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja tiimi- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, joustavuutta sekä aktiivista, kuntouttavaa työotetta.
Työn hoitamisen edellytyksenä on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Anne-Riitta Tuominen, puhelin 0400 134675 tai sähköpostitse anne-riitta.tuominen@ulvila.fi.
Henkilöstöpäällikölle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 2.2.2018 klo 15 mennessä osoitteella: Ulvilan kaupunki, Henkilöstöpäällikkö Anne-Riitta Tuominen, PL 77, 28401 Ulvila tai sähköpostitse osoitteeseen anne-riitta.tuominen@ulvila.fi

Ulvilassa 19.1.2018

Henkilöstöpäällikkö

 

 

Savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen!

Tästä sivusta vastaa AK, päivitetty 19.1.2018