Siirry sisältöön

YKSITYISTIEAVUSTUKSIEN HAKU KÄYNNISSÄ

Ulvilan kaupunki myöntää hakemuksesta kunnossapitoavustuksia tiekunnille teknisen lautakunnan päätösten mukaisesti. Yksityistieavustusten haku on nyt käynnissä. Lähetekirje ja hakulomakkeet on tulostettavissa alapuolelta.

Avustukseen oikeuttavat työt tulee olla tien kunnossapitoon liittyviä hoitotoimenpiteitä, joista on maksukuitti.

Ulvilan kaupungin internet-sivuilla on lisää tietoa aiheesta:
www.ulvila.fi/yksityistiet

Yksityisteiden kunnossapitoavustus on oltava haettuna viimeistään perjantaina 24.4.2020 klo 13:00 mennessä. Hakemukset vastaanotetaan joko postitse tai sähköpostitse (ks. lähetekirje). Yksityistien kunnossapitoavustusta voidaan myöntää ainoastaan tiekunnille, joiden hakemus on saapunut määräaikaan mennessä.

Yksityistieavustusten jakopäätös tehdään teknisen lautakunnan kokouksessa 5/2020.

Liitteet: