Siirry sisältöön

Ulvilan kaupunki alkaa ajamaan alas kauppakassipalvelua

Ulvilan kaupunki on tarjonnut maksutonta kauppakassipalvelua yli 70-vuotiaille noin kuukauden ajan. Palvelu oli suunnattu yli 70-vuotiaille, joilla ei ole muuta mahdollisuutta hoitaa elintarvikehuoltoaan.

Elintarvike- ja ruokahuollon palvelut ovat tänä aikana kehittyneet markkinaehtoisesti myös Ulvilassa. Ulvilan taksiyrittäjät ovat aloittaneet kauppakassipalvelun ja K-Supermarket Hansa on aloittanut kauppakassin keräilypalvelun. Myös Monitoimipalvelut J. Luukko tarjoaa kauppakassipalvelua Ulvilalaisille. Lisäksi Ulvilalaisilla asiakkailla on mahdollisuus ottaa Porin perusturvan järjestämä kotihoidon kauppapalvelu tukipalveluna.

Tämän johdosta Ulvilan kaupunki alkaa ajamaan kauppakassipalvelua. Jo tehdyt tilaukset toimitetaan, mutta uusia ei enää oteta vastaan. Asiakkaita ohjataan markkinaehtoisten palveluiden piiriin sekä Porin perusturvan kotihoidon kauppapalvelun piiriin. 

Jatkossa Ulvilan kaupungin kauppakassipalvelua voidaan edelleen tarjota poikkeuksellisissa tilanteissa, mutta pääsääntö vastaisuudessa on, että asiakas ostaa palvelun yksityiseltä tai asiakas ohjataan Porin perusturvan kotihoidon tukipalvelun asiakkaaksi.

Porin perusturvan kotihoidon kauppapalvelussa kauppatavarat tulevat K-Market Länsi-Porista. Ennen kauppapalvelun aloittamista asiakkaan tulee täyttää valtakirja tilimyyntiä varten, jonka jälkeen kauppias antaa asiakasnumeron ja valtakirja toimitetaan pankkiin. Tämän jälkeen palvelu voi alkaa. Ulvilan alueen asukkaille kauppatavarat toimitetaan tiistaisin ja perjantaisin.  Tilaukset tehdään Porin perusturvan kautta. Kauppapalvelun kuljetus hinta on 5€ / kerta. Kauppatavaroiden laskutus tapahtuu 1 x kk.

Ketään ei jätetä asiassa yksin ja asiakasohjausta tehdään tehostetusti! Ulvilan kaupungin kauppakassipalvelu jatkaa toimintaansa, kunnes asiakkaat on saatu siirrettyä uusien palveluiden piiriin.

Yhteystietoja:

  • Ulvilan taksin kauppakassipalvelu, puh. 041 714 9348
  • Monitoimipalvelut J. Luukko kauppakassipalvelu, puh. 040 254 3723 (palvelu iltaisin ja viikonloppuisin)
  • K-Market Hansan kauppakassikeräily, puh. 010 315 6822
  • Porin perusturvan kotihoidon kauppapalvelu ikäihmisten palvelunumerosta: 02 623 4466
  • Ulvilan kaupungin kauppakassipalvelu: puh. 040 013 5331

Lisätietoja:

Ulvilan kauppakassipalvelun puhelinnumerosta 040 013 5331 ja
kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, puh. 044 343 8250