Siirry sisältöön

Haemme Ulvilan kaupungille vakinaiseen virkasuhteeseen talousjohtajaa

Etsimme modernit johtamisen opit omaavaa talousjohtajaa kehittämismyönteiseen kaupunkiimme. Talousjohtajana tehtäväkenttäsi on laaja ja työtehtävät vastuullisia.

Talousjohtajana johdat kaupungin taloutta, eli vastaat kaupungin talouden suunnittelun ja seurannan järjestämisestä sekä talouden prosessien johtamisesta. Lisäksi vastaat kaupungin rahoituksen suunnittelusta. Talousjohtajana vastaat ulkoistettujen taloushallinnon palveluiden hankinnasta ja yhteistyön koordinoinnista Sarastia Oy:n kanssa.

Talousjohtajalla on myös merkittävä rooli kaupungin konsernijohtamisessa ja talousjohtaja toimii konsernijaoston asioiden valmistelijana. Johdat myös kaupungin keskushallinnon toimialaa keskushallinnon toimialajohtajana. Lisäksi osallistut kaupungin johtoryhmän työskentelyyn ja toimit tarvittaessa kaupunginjohtajan sijaisena.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus vaativista talousjohtamisen tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen kunta-alan erityispiirteistä ja käytännön esihenkilökokemuksen. Työssä menestymistä edesauttavat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, eteenpäin suuntaavaa kehittämisote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Johtoryhmässämme selviytymistä auttaa myös joko hyvä tai sopivasti huono huumorintaju.

Valitun tulee aloittaa virassa viimeistään 1.1.2023. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemus löytyy osoitteesta: KR hakijaportaali (kuntarekrytointi.fi) Viran hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, puh. 044 343 8250, mikko.lofbacka@ulvila.fi
ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Leena Jokinen-Anttila, puh. 040 013 5324, leena.jokinen-anttila@ulvila.fi