Siirry sisältöön

YKSITYISTIEAVUSTUKSIEN HAKU KÄYNNISSÄ

Ulvilan kaupunki myöntää hakemuksesta kunnossapitoavustuksia yksityistiekunnille teknisen lautakunnan päätöksen mukaisesti. Yksityistieavustusten haku on nyt käynnissä. Lähetekirje ja hakulomakkeet on tulostettavissa alapuolelta.

Avustukseen oikeuttavat työt tulee olla tien kunnossapitoon liittyviä hoitotoimenpiteitä, joista on maksukuitti.

Ulvilan kaupungin internet-sivuilla on lisää tietoa aiheesta:

www.ulvila.fi/yksityistiet

Yksityisteiden kunnossapitoavustus on oltava haettuna viimeistään torstaina 30.3.2023 klo 13:00 mennessä. Hakemukset vastaanotetaan joko postitse tai sähköpostitse (ks. lähetekirje). Yksityistien kunnossapitoavustusta voidaan myöntää ainoastaan yksityistiekunnille, joiden hakemus on saapunut määräaikaan mennessä.

Yksityisteiden kunnossapidon avustuspäätös tehdään teknisen lautakunnan kokouksessa huhtikuussa 2023.

Yksityistien perusparannukseen voi vastaavasti hakea avustusta valtiolta (ELY-keskus). Tästä lisää liitteenä esitetyssä esittelymateriaalissa.

Liitteet: