Siirry sisältöön

Avoin varhaiskasvatus 2-5-vuotiaille alkaa elokuussa – Hae paikkaa!

Elokuusta 2023 lähtien Ulvilan kaupunki tarjoaa avointa varhaiskasvatusta 2-5 -vuotiaille lapsille Kasvun kohtaamispaikassa. Hae nyt paikkaa avoimesta varhaiskasvatuksesta!

14.8. alkavalla viikolla aloittaa kaksi avoimen varhaiskasvatuksen ryhmää. Toinen ryhmä kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30 ja toinen tiistaisin ja keskiviikkoisin 12.30-15.30.

Avoin varhaiskasvatus on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille. Lapset osallistuvat avoimeen varhaiskasvatukseen ilman huoltajaa. Toiminta lomailee koulujen loma-aikoina.

Avoimessa varhaiskasvatuksessa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä, oppimista ja hyvinvointia varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnasta vastaa varhaiskasvatuksen työntekijät.

Kerhopäivä koostuu ohjatusta toiminnasta, lauluista, leikeistä ja yhdessäolosta. Kerhossa syödään omat terveelliset eväät. Avoin varhaiskasvatus on maksutonta.

Hae paikkaa avoimessa varhaiskasvatuksessa. Kirjoita hakulomakkeen lisätietokenttään, kumpaan ryhmään olet lasta hakemassa.