Siirry sisältöön

Kirjastopalvelut Ulvilassa

Ulvilan pääkirjasto sijaitsee osoitteessa Koulukuja 2 Ulvilan keskustassa. Ulvilassa on myös sivukirjastot Kullaalla ja Kaasmarkussa.

Pääkirjastossa tarjoamme tieto- ja kaukopalvelun lisäksi erilaista yhteistyötä alueen koulujen ja varhaiskasvatuksen sekä muiden toimijoiden kanssa, erilaisia tapahtumia ja digiopastusta. Asiakkaan käytössä on kaksi tutkijahuonetta rauhalliseen työskentelyyn sekä lukusali suurempaan kokoontumiseen tai opiskeluun.

Tervetuloa kirjastoon!

Tutustu kaikkiin palveluihimme täällä!

Muut palvelut

Artoteekki

Artoteekki on poissa käytöstä toistaiseksi.

Asiakaspalvelu:
02-6774 681
kirjasto@ulvila.fi

Lue lisää artoteekista täältä.


Galleria Kui

Galleria Kui on kirjaston tiloissa sijaitseva yleisön käytössä oleva galleriatila. Tila on varattavissa omaa taidenäyttelyä varten kolmeksi viikoksi kerrallaan. Jos haluat näyttelystäsi mainoksen myös Satakirjastojen internet-sivulle, lähetä pystysuuntainen mainos sähköpostitse etukäteen. Varauskalenteri täyttyy yleensä nopeasti, joten tila kannattaa varata ajoissa.

Tilavaraukset:
kirjasto@ulvila.fi
02-6774 681


Digiopastus

Kirjasto tarjoaa digiopastusta kaksi kertaa viikossa ajanvarauksella.

Aikoja on tarjolla tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.

Tiedustelut ja ajanvaraukset:
anna.hokkanen@ulvila.fi
0400-134 862


Celian palvelut lukemisesteisille

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Celian kirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on lukivaikeuden, sairauden, vamman tai vastaavan syyn vuoksi vaikeaa. Celian maksuttoman äänikirjapalvelun käyttäjäksi voi liittyä kirjastossa.

Kysy lisää kirjaston neuvontapisteestä!

Neuvonta: 02-6774 681

Celian verkkopalveluihin: https://www.celia.fi/