Siirry sisältöön

Verkkopalvelut

Satakirjastojen verkkokirjastossa voit etsiä aineistoa, tehdä varauksia sekä uusia lainojasi mikäli niihin ei ole varauksia tai uusimiskertoja on alle kahdeksan. Verkkokirjaston kautta pääset koko Satakunnan kokoelman äärelle, etsit sitten kirjoja, musiikkia, elokuvia tai äänikirjoja. Tarvitset verkkokirjaston käyttöön käyttäjätunnuksen ja nelinumeroisen pin-koodin. Tunnukset voit hakea lähimmästä kirjastostasi Satakunnassa. Ota mukaan kirjastokorttisi ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Tunnuksia ei tehdä puhelimessa tietoturvasyistä.

Opastusta verkkokirjaston käyttöön saat kirjaston henkilökunnalta tai digiopastuksesta.


Tästä pääset Satakirjastojen verkkosivuille.


Muita tietokantoja

eKirjasto

eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Aineistoa voit etsiä aihepiireittäin, asiasanoilla tai vapaasanahaulla. Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Musiikkikirjastot.fi

Musiikkikirjastot.fi  kokoaa käyttöösi musiikkikirjastojen vinkkejä, tapahtumia ja ajankohtaisia uutisia. Kotisivulta pääsee kätevästi suosittuihin tiedonhakukanaviin, sisältöhin ja muihin verkkopalveluihin.

Kysy kirjastonhoitajalta

Kysy kirjastonhoitajalta on kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu, jossa kirjastonhoitaja vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Sivupiiri

Sivupiiri on Kirjasammon lasten- ja nuortenkirjallisuutta esittelevä osio. Sivupiirissä julkaistaan oma päivän täky, lasten- ja nuortenkirjallisuuteen liittyviä uutisia sekä lukusuosituksia kirjahyllyjen muodossa. Kirjahyllyjä kannattaa hyödyntää opetuksen ja kirjallisuustyön tukena, lukusuosituksia on jo paljon eri aiheista ja eri ikäryhmille jaoteltuina.

Finna

Finna.fi on hakupalvelu, josta löydät aineistoja suomalaisista arkistoista, kirjastoista ja museoista.