Siirry sisältöön

Itsenäisyyspäivän juhlavideo – lähetä oma tervehdyksesi!

Tänä vuonna Ulvilan kaupungin perinteistä Itsenäisyyspäivän juhlaa ei valitettavasti voida järjestää virusepidemian vuoksi. Sen sijaan kokoamme juhlavideon. Videon virallista osuutta edustavat mm. kaupunginjohtajan juhlapuhe, Ulvilan sotaveteraanien tervehdys, musiikkiesitykset ja muut ohjelmanumerot, joita on perinteisesti totuttu näkemään itsenäisyysjuhlassa.

Näiden lisäksi pyydämme kaikkien kaupunkilaisten apua sisällön tuottamiseen. Yksityishenkilöitä, yhdistyksiä ja yrityksiä pyydetään kuvaamaan oma lyhyt (max 1 minuutin) videotervehdys itsenäiselle Suomelle. Videon voi kuvata puhelimella, ja se lähetetään osoitteeseen itsenaisyyspaiva.video@gmail.com.

Kaupunkilaisten lähettämistä videotervehdyksistä ja muusta ohjelmasta koostetaan video, joka julkaistaan 6.12. Ulvilan kaupungin YouTube-kanavalla ja sometileillä.