Siirry sisältöön

Porin perusturvan tuottavuusohjelmalle on avattu internetsivu

Porin perusturvan tuottavuusohjelman ytimessä on asiakkaiden palveluiden parantaminen ja hyvinvoiva henkilöstö. Tuottavuusohjelman etenemisestä tiedotetaan jatkossa kootusti tuottavuusohjelman https://www.pori.fi/sosiaali-ja-terveys/porin-perusturvan-tuottavuusohjelma

Sivustoa täydennetään säännöllisesti. Tällä hetkellä sivustolta löytyvät seuraavat tuottavuusohjelman asiasisällöt:

  • Tuottavuusohjelman suunnittelutyön loppuraportti
  • Ohjausryhmän muistiot
  • Tuottavuusohjelman toimenpidesuunnitelma
  • Himmelin loppuraportti
  • Tiedotustilaisuuden tallenne.

Tuottavuusohjelma tähtää entistä saumattomampaan yhteistyöhön muiden toimijoiden (kuten sivistystoimiala ja sairaanhoitopiiri) kanssa, palvelurakenteen keventämiseen sekä tiedolla johtamisen ja digitaalisten palveluiden laajempaan käyttöönottoon. Tuottavuusohjelman ytimessä on henkilöstö, jonka hyvinvointia kehittämällä saadaan sairauspoissaolot laskemaan ja tuottavuus kasvuun.

Tuottavuusohjelman edistämistä valvoo ohjausryhmä

Ohjausryhmä muodostuu kaupunginhallituksesta, perusturvalautakunnan puheenjohtajistosta, perusturvajohtajasta sekä perusturvan palvelujohtajista. Ohjausryhmään kuuluu myös henkilöstön edustaja kustakin pääsopijajärjestöstä, Ulvilan ja Merikarvian kunnanjohtajat sekä Satakunnan sairaanhoitopiirin johtaja.

  • Olen tyytyväinen, että perusturvassa on lähdetty vahvalla ja innokkaalla otteella viemään tuottavuusohjelmaa eteenpäin yhteistyössä päättäjien kanssa korona-aikanakin. Pyrimme kehitystyöllä ja rakenteellisilla muutoksilla ratkaisuihin, jotka ovat myös pitkällä tähtäimellä kestäviä ja kuntalaisten palvelutarpeen mukaisia, sanoo tuottavuusohjelman johtaja Marjukka Palin.

Lisätietoja antaa:

Marjukka Palin, työryhmän puheenjohtaja, puh. 044 701 8037

Tämä viesti on lähetetty Porin kaupungin toimittaja- ja sidosryhmäjakelulla. Tietosuojaselosteen löydät verkkosivuiltamme.