Siirry sisältöön

Porin perusturva tiedottaa: Vierailut Porin kaupunginsairaalan akuuttiosasto T4:lle sallitaan normaalisti

Tiedote: 11.2.2021

Vierailut noroviruksen vuoksi vierailukiellossa olleelle Porin perusturvan sairaalapalveluiden Maantiekadun lyhytaikaisosasto T4:lle sallitaan jatkossa normaalisti. Samat koronan vuoksi asetetut rajoitukset ovat voimassa kuin kaikille muillekin sairaalapalveluiden osastoille.

Vierailu kaikilla Porin perusturvan sairaalapalvelujen osastoilla

Oireettomat läheiset voivat vierailla rajoitetusti tapaamassa osastolla olevia potilaita. Vieraita voi olla kerrallaan korkeintaan kaksi. Vierailijan tulee noudattaa hänelle osastolta annettuja ohjeita.

Vierailut eivät ole sallittuja, jos vierailijalla on lieviäkin tartuntataudin oireita, kuten kuumetta, yskää, nuhaa, kurkku- tai lihaskipua, haju- tai makuaistin muutoksia tai ripulia. Jos tällaisia oireita ilmenee, tulee hakeutua koronavirustestiin ensisijaisesti omaan terveyskeskukseen tai työterveyshuoltoon.

Pidemmän matkan päästä tulevien vierailijoiden on hyvä soittaa yksikköön etukäteen ja sopia vierailusta henkilökunnan kanssa, sillä vaihtuvan epidemiatilanteen ja muiden infektiotautien vuoksi vierailuja saatetaan joutua rajoittamaan nopeastikin.
_______________________________________________________________________

Tiedote: 8.2.2021
Vierailut Porin kaupunginsairaalan akuuttiosasto T4:lle sallitaan rajoitetusti

Vierailut noroviruksen vuoksi vierailukiellossa olleelle Porin perusturvan sairaalapalveluiden Maantiekadun lyhytaikaisosasto T4:lle sallitaan maanantaista lähtien rajoitetusti. Vierailijoita kuitenkin pyydetään olemaan puhelimitse yhteydessä osastolle ennen saapumistaan.

Vierailu kaikilla Porin perusturvan sairaalapalvelujen osastoilla

Oireettomat läheiset voivat vierailla rajoitetusti tapaamassa osastolla olevia potilaita. Vieraita voi olla kerrallaan korkeintaan kaksi. Vierailijan tulee noudattaa hänelle osastolta annettuja ohjeita.

Vierailut eivät ole sallittuja, jos vierailijalla on lieviäkin tartuntataudin oireita, kuten kuumetta, yskää, nuhaa, kurkku- tai lihaskipua, haju- tai makuaistin muutoksia tai ripulia. Jos tällaisia oireita ilmenee, tulee hakeutua koronavirustestiin ensisijaisesti omaan terveyskeskukseen tai työterveyshuoltoon.

Pidemmän matkan päästä tulevien vierailijoiden on hyvä soittaa yksikköön etukäteen ja sopia vierailusta henkilökunnan kanssa, sillä vaihtuvan epidemiatilanteen ja muiden infektiotautien vuoksi vierailuja saatetaan joutua rajoittamaan nopeastikin.
_______________________________________________________________________

Tiedote: 4.2.2021
Vierailukielto Porin kaupunginsairaalan lyhytaikaisosastolle jatkuu 8. helmikuuta asti

Vierailukielto Porin kaupunginsairaalan lyhytaikaisosastolle jatkuu 8. helmikuuta asti.

Vierailukielto Porin Perusturvan T4 akuutti lyhytaikaisosastolla jatkuu noroviruksen aiheuttamien tartuntojen vuoksi loppuviikon ajan. Tilanne arvioidaan uudelleen ensi maanantaina. Rajoitukset kestävät siihen asti, että tilanne osastolla rauhoittuu.

Vierailu kaikilla Porin perusturvan sairaalapalvelujen osastoilla

Oireettomat läheiset voivat vierailla rajoitetusti tapaamassa osastolla olevia asiakkaita, pois lukien tällä hetkellä kiellossa oleva T4 osasto. Vieraita voi olla kerrallaan korkeintaan kaksi. Vierailijan tulee noudattaa hänelle osastolta annettuja ohjeita.

Vierailut eivät ole sallittuja, jos vierailijalla on lieviäkin tartuntataudin oireita, kuten kuumetta, yskää, nuhaa, kurkku- tai lihaskipua, haju- tai makuaistin muutoksia tai ripulia. Jos tällaisia oireita ilmenee, tulee hakeutua koronavirustestiin ensisijaisesti omaan terveyskeskukseen tai työterveyshuoltoon.

Pidemmän matkan päästä tulevien vierailijoiden on hyvä soittaa yksikköön etukäteen ja sopia vierailusta henkilökunnan kanssa, sillä vaihtuvan epidemiatilanteen ja muiden infektiotautien vuoksi vierailuja saatetaan joutua rajoittamaan nopeastikin.

Lisätietoja antavat:

Tiina Kujansuu, osastonhoitaja, puh. 044 701 3055
Mirva Matikka, ylilääkäri vt., puh. 044 701 1682