Siirry sisältöön

Ulvilan yhteiskoulu ja lukio siirtyvät etäopetuksen, Kaskelotti suljetaan sekä aikuisten ja yläkouluikäisten harrastustoiminta kaupungin tiloissa keskeytetään

Satakunnan siirryttyä koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen myös Ulvilassa otetaan käyttöön rajoitustoimenpiteitä.

  • Kaskelotin yleisövuorot keskeytetään 1.3.2021 alkaen
  • Yhteiskoulu ja lukio siirtyvät etäopiskeluun 8.3.2021-
  • Yläkouluikäisten ja aikuisten harrastustoiminta keskeytetään 1.3.2021 alkaen kaupungin tiloissa

Etäopetukseen siirtyville yläkoulun oppilaille kouluruokailu toteutetaan ruuanjakelu etäopetuksen ajan. Oppilaita sekä heidän vanhempiaan tullaan tiedottamaan asiasta tarkemmin ensi viikon aikana. Mikäli oppilaiden vanhemmilla tai huoltajilla on kysymyksiä tai huolia etäopetukseen liittyen, kannustetaan heitä olemaan rohkeasti yhteydessä koulunsa rehtoriin.

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien harrastustoiminta kaupungin tiloissa keskeytetään maanantaina 1. maaliskuuta alkaen. Alakouluikäisten ja sitä nuorempien harrastustoimintaa voidaan jatkaa huomioiden turvavälit ja lähikontaktien välttäminen.

Kirjasto pidetään toistaiseksi auki, mutta lainaustoimintaan ja kirjaston käyttöön tullee rajoituksia, joista tiedotetaan myöhemmin.

Nuorisotyötä jatketaan rajoitetusti ja tärkeänä tehtävänä pidämme tukea varsinkin niitä nuoria, joilla on omassa elämäntilanteessa tällä hetkellä vaikeaa.

Liikuntatoimessa siirretään voimavaroja varhaiskasvatuksen ja peruskoulun oppilaiden liikuntakasvatukseen sekä verkossa annettavaan etäohjaukseen.

Ulvilan kaupunki suosittelee välittömästi noudattamaan valtioneuvoston linjauksia ja välttämään yli 6 henkilön kokoontumisia ja tilaisuuksia.

Pidetään huolta turvaväleistä ja toisistamme!

Lisätietoja antavat:
Kimmo Vepsä, sivistys- ja hyvinvointijohtaja, 0400-134 849
Markku Nevala, vapaa-aikapäällikkö, 0400-926 117
Mikko Löfbacka, kaupunginjohtaja, 044-343 8250