Siirry sisältöön

Ulvilan kesäteekkarikampanja etsii osaajia alueen kasvuyrityksiin

Ulvilan kesäteekkarikampanja lisää tietoisuutta niin kasvuyrityksistä kuin alueen muistakin vetovoimatekijöistä. Tavoitteena on tarjota Ulvilaan kesätöihin tulevalle tekniikan osaajalle asunto, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä polkupyörä. Alueen kasvuyritysten roolina on tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia. Yritys voi etsiä osaajaa joko kampanjan avulla tai itsenäisesti ja hyödyntää vain esim. asuntoetua. Ensimmäistä kertaa toteutettava kampanja tukee rekrytointeja myös pitkällä aikavälillä. Kesäteekkarikampanjan kohteena on tekniikan opiskelijat ja tavoitteena on saada heidät kiinnostumaan Ulvilasta jo ensimmäisinä opiskeluvuosinaan. Erilaisten opiskeluihin liittyvien projektitöiden ja myös diplomityön kautta ulvilalaiset yritykset tulevat tutuksi ja osaajat on mahdollista kiinnittää alueelle pysyvästi.

Kampanja on avoin alueen yrityksille. Kampanja toteutetaan Ulvilan kaupungin, yritysten ja Prizztechin yhteistyönä.

Lisätiedot:
Pauliina Harrivaara, Prizztech, 040 829 7175, pauliina.harrivaara@prizz.fi
Rita Koivisto, Ulvilan kaupunki, 0400 134 625, rita.koivisto@ulvila.fi