Siirry sisältöön

Koronarokotukset laajenevat yli 65-vuotiaisiin riskiryhmäläisiin

Tiedote 31.3.2021

Porin perusturvan koronarokotukset laajenevat yli 65-vuotiaisiin riskiryhmään 1 kuuluviin asiakkaisiin. Riskiryhmään 1 luettavia sairauksia tai tiloja ovat elinsiirto tai kantasolusiirto, aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti, vaikea puolustusjärjestelmän häiriö, vaikea krooninen munuaissairaus, vaikea krooninen keuhkosairaus, lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes sekä Downin oireyhtymä.

Porin perusturvan koronarokotukset ovat edenneet hyvin ja valtaosa yli 70-vuotiaista on jo rokotettu tai he ovat saaneet rokotusaikansa. Tällä hetkellä Porin perusturvan koronarokotuksiin on aikoja hyvin saatavilla. Ajat ovat varattavissa sähköisesti osoitteessa pori.fi/korona/rokotukset tai puhelimitse numerosta 02 623 4360.

Lisätietoja antavat:
Tapani Strander, alueylilääkäri, puh. 044 701 3590
Elise Inberg, osastonhoitaja, puh. 044 701 3744