Siirry sisältöön

Porin perusturvalautakunta päätti palauttaa iäkkäiden palveluiden tehostetun palveluasumisen tuottajien hinnankorotusehdotukset uudelleen valmisteluun

Porin perusturvan tiedote 5.5.2021

Porin perusturvalautakunta päätti ylimääräisessä kokouksessaan puheenjohtajan ehdotuksesta palauttaa iäkkäiden palveluiden tehostetun palveluasumisen tuottajien hinnankorotusehdotukset uudelleen valmisteluun.

  • Haluan että perusturvajohtaja ja iäkkäiden palveluiden palvelujohtaja käyvät vielä neuvottelun palvelutuottajien kanssa. Neuvottelun jälkeen virkamiehet tuovat esityksensä perusturvalautakunnalle, joka päättää asiasta. Perusturvalautakunnan päätöksen jälkeen kaupunginhallitus käsittelee asiaa ja kaupunginhallituksesta se lähtee kaupunginvaltuuston päätettäväksi. Päämääränä tulee olla se, että ikäihmisten palvelut jatkossakin toteutetaan niin, että ne ovat laadukkaita ja palvelevat heidän yksilöllisiä tarpeitaan, kertoo perusturvalautakunnan puheenjohtaja Sonja Myllykoski.

Lisätietojen antavat:
Sonja Myllykoski, perusturvalautakunnan puheenjohtaja, puh. 044 344 1366