Siirry sisältöön

Koronarokotukset Porin nuorisotalolla päättyivät perjantaina 24.9. – pop upit ja terveysasemat jatkavat rokottamista

Porin perusturvan tiedote 30.9.2021

Porin perusturva laajensi koronarokotuksia Porin nuorisotalolle keväällä viikolla 15. Rokotuksia suoritettiin pääsääntöisesti nuorisotalolla arkisin virka-aikana ja lisäksi pop up tyylisesti. Rokotusten päättyminen purkaa myös nuorisotalon viereisille pysäköintialueille tehdyt erityisjärjestelyt.

  • Nuorisotalon käyttöönotto oli merkittävä askel perusturvan alueella massarokotusten läpiviemisessä. Rokotusten aloittamisen jälkeen perusturvan alueella on annettu 134 152 rokoteannosta ja niistä iso osa nuorisotalolla, kertoo osastonhoitaja Annika Perä-Takala.

Koronarokotukset jatkuvat terveysasemilla ja pop up -tilaisuuksissa. Jatkossa perusturvan alueella voi yhä varata ajan rokotukselle puhelimitse: 02 623 4360 arkisin klo 8-16.

Isomäen jäähallissa annetaan pop up -tyylisiä koronarokotuksia Ässien kotipelien aikana lauantaina 16.10 kello 16.15-21 ja perjantaina 22.10 kello 17-22. Rokotuspaikka sijaitsee A2 käytävällä. Tilaisuuksissa ilman ajanvarausta voi hakea 1. ja 2. rokoteannoksia. Ensimmäiselle annokselle tulijat saavat tehosteajan sote-keskus Cottoniin kuuden viikon päähän. Suunnitteilla on myös muita pop up -koronarokotustilaisuuksia eri puolille perusturvaa muun muassa Porin keskusta-alueelle, Merikarvialle, Noormarkkuun ja Ulvilaan. Näistä tiedotetaan erikseen.

Kolmansia rokotusaikoja annetaan tällä hetkellä voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille. Rokotussarjan toisesta annoksesta tulee olla kulunut vähintään 2 kuukautta. Lisätietoa thl.fi.

Epidemia ei ole ohi ja kaikkia satakuntalaisia kehotetaan ottamaan koronarokote. Kaikkialla Satakunnassa rokotuksia on helposti saatavilla ja toinen rokote voidaan ottaa 6 viikkoa ensimmäisen rokotuksen jälkeen. Lisäksi tulee muistaa maskin käyttö, jos turvavälejä ei voida noudattaa sekä hyvästä käsihygieniasta tulee huolehtia kaikissa tilanteissa. 

Lisätietoja antaa:
Annika Perä-Takala, osastonhoitaja, puh. 044 701 1962
Anna-Maija Heikkilä, osastonhoitaja, puh. 044 701 0385