Siirry sisältöön

Perusturva on avannut oman numeron koronatodistuksen pyytämiselle

Porin perusturvan tiedote 1.12.2021

Koronatodistusten tilaamiseen puhelimitse on avattu tänään keskiviikkona oma puhelinnumero. Jos sähköisten palvelujen käyttö koronatodistuksen saamiseksi ei ole mahdollista, ole yhteydessä koronatodistusten puhelinnumeroon: 044 701 2765 arkisin klo 8-14.

Todistuksen saa yhä nopeimmin tallentamalla sen Omakannasta, kanta.fi –osoitteesta.

Jos Omakannan käyttäminen ei ole mahdollista, ole ensisijaisesti yhteydessä Porin perusturvan koronatodistusten sähköpostiosoitteeseen: koronarokotustodistus@porinperusturva.fi.

Sähköpostiin tulee kirjoittaa todistuksen tarvitsevan henkilön täydellinen nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero. Kirjoita myös ajankohta, jolloin todistusta tarvitaan. Sähköpostia voi lähettää myös omaisen puolesta. Kun todistus on tulostettu, siitä ilmoitetaan asiakkaalle ja sen voi noutaa asiakaspalvelupisteestä Porista, Maantiekatu 31. Viime viikolla voimaan tulleista määräyksistä kokoontumisrajoituksiin johtuen jonoa on tällä hetkellä paljon. Pyyntöä tehdessä tulee huomioida, että todistuksen saamiseen menee noin seitsemän päivää.

Oma numero todistuksille avattiin, jotta samalla hetkellä ajankohtaiset kolmansien koronarokotusten ajanvaraukset riskiryhmille pystytään hoitamaan tehokkaasti.

Jos olet jo ottanut yhteyttä koronatodistuksen vuoksi Porin perusturvaan, niin uutta yhteydenottoa ei tule tehdä, se ruuhkauttaa palvelua entisestään.

Lisätietoja antaa:
Ilkka Manninen, controller, puh. 044 701 3440
Anna-Maija Heikkilä, osastonhoitaja, koronarokotusten ajanvaraus, koronarokotukset, 044 701 0385
Anna-Liisa Koivisto, terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja, puh. 044 701 0243