Siirry sisältöön

Etsimme ammattilaisia rokottamaan väestöä

Satasairaalan tiedote 22.12.2021

ETSIMME AMMATTILAISIA / WE ARE LOOKING FOR PROFESSIONALS

Tule mukaan rokottamaan väestöä / Come and join us in vaccinating the people

Kutsumme töihin terveydenhuollon ammattilaisia, jotka voivat elämäntilanteensa vuoksi tulla töihin esimerkiksi muutamaksi viikoksi tai muutoin joustavasti. Osallistu terveydenhuollon ammattilaisena rokotusten toteuttamiseen ja organisointiin. Tuletöihin kuntien rokotustoimintaan tai tartunnanjäljitykseen.

Ota yhteys rokotusyhteyshenkilöihin rokotuskoulutuksen ja työsuhteen aloittamiseksi. Yhteystietolista on Satasairaalan verkkosivuilla Koronarokotukset Suomessa ja Satakunnassa | Satasairaala. Kerro viestissä lyhyesti yhteystietosi, koulutuksesi, toiveet työn keston, työajan ja työn aloittamisajankohdan suhteen.

Lisätietoa ATTR:n 17.12.2021 tiedotteesta ATTR mediatiedote koskien rokotusten etenemistä | Satasairaala.