Siirry sisältöön

Perusturvan koronarokotukseen voi varata ajan myös puhelimella

Porin perusturvan tiedote 27.1.2022

Rokotusaikoja on hyvin tarjolla. Tieto kolmannen koronarokotuksen ajanvarausvuorosta Porin perusturvan alueen asukkaille lähetetään tekstiviestillä. Ajan voi varata myös puhelimitse, vaikka ei olisikaan saanut tekstiviestiä. Ajan voi varata ensimmäiselle, toiselle, kolmannelle tai neljännelle rokotukselle. Koronavirusrokotteen 3. ja 4. annoksen voi saada THL:n asettamien kriteerien mukaan. Ajanvarauksen puhelinnumero 02 623 4360 on avoinna arkisin kello 8-16.

Mikäli perusturvan alueen asukas ei jostakin syystä pysty saapumaan mihinkään rokotuspisteelle saamaan rokotetta, voi ajanvarausnumerosta tiedustella myös mahdollisuutta saada rokote kotonaan.

Lisäksi rokotuksen voi tulla hakemaan pop up -tapahtumasta. Seuraavat ilman varausta olevat rokotustapahtumat löytyvät osoitteesta: https://www.pori.fi/korona/rokotukset

Rokotukseen saavutaan terveenä. Jos tietää altistuneensa koronalle, niin rokotuksen voi ottaa oireettomana, aikaisintaan 5 päivän kuluttua kontaktista koronapositiivisen kanssa.

Lisätietoja antavat:
Anna-Liisa Koivisto, terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja, puh. 044 701 0243
Anna-Maija Heikkilä, osastonhoitaja, puh. 044 701 0385
Annika Perä-Takala, osastonhoitaja, puh. 044 701 1962