Siirry sisältöön

Vierailurajoitus kaikilla Porin perusturvan sairaalaosastoilla

Porin perusturvan tiedote 3.3.2022

Tänään torstaina on asetettu vierailurajoitus kaikilla Porin perusturvan osastoilla Maantiekadulla sekä Noormarkun ja Ulvilan osastoilla erittäin haastavan tautitilanteen vuoksi.

Norovirus leviää alueella tällä hetkellä laajasti ja muun muassa Ulvilassa, Noormarkussa ja Maantiekadulla osastolla T7 on tartuntoja runsaasti. T4 osasto toimii kohorttiosastona ripulipotilaille. Osasto T5 toimii koronakohorttiosastona.

Vierailut ovat mahdollisia tällä hetkellä vain suunnitellusti esimerkiksi saattohoitotilanteissa. Tarvittaessa tulee ottaa yhteys osaston henkilökuntaan. Sairaalassa ei tule vierailla, jos on pieniäkään hengitystieinfektion merkkejä tai sairastaa muuta tarttuvaa sairautta. Rajoitukset jatkuvat, kunnes tilanne paranee.

Lisätietoja antavat:
Katri Vuori, osastonhoitaja, hygieniahoitaja, puh. 044 701 0329