Siirry sisältöön

Ulvilan kaupungin laskutusosoite muuttuu 1.5.2022

Ulvilan kaupungille lähetettävät laskut tulee toimittaa aina verkkolaskuina. Joudumme palauttamaan kirjepostissa tai sähköpostitse tulleet laskut lähettäjälle toimitettavaksi uudelleen sähköisessä muodossa.  Mikäli toimittajalla ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästä, toimittajan tulee käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Ulvilan kaupunki ei vastaanota laskuja, jotka sisältävät henkilötietoja. Laskuun kohdistuvat henkilötiedot tulee toimittaa erillisellä liitteellä, joka on lähetettävä tilaajan sähköposti- tai toimitusosoitteeseen.

Ulvilan kaupungille toimitettavan laskun tulee täyttää Verohallinnon ohjeen mukaiset pakolliset laskumerkinnät, laskutusvaatimukset arvonlisäverotuksessa.

LASKUN TIEDOT

Verkkolaskuissa tai toimittajaportaalilla lähetetyissä tulee näkyä seuraavat tiedot:

  • Laskun saaja: Ulvilan kaupunki
  • Toimiala ja yksikkö
  • Tilaajan nimi
  • U-alkuinen tilausviite Viitteenne-kentässä

Tilausviitteen puuttuminen laskulta hidastaa laskun käsittelyä ja voi aiheuttaa maksun viivästymisen. Mikäli tilausviite ei selviä tilauksen tiedoista, se on varmistettava tilaajalta.

  • Maksuehdon tulee olla vähintään 14 päivää

VERKKOLASKUTUS

Verkkolaskuosoitetiedot:

  • Y-tunnus: 0204910-7
  • Verkkolaskuoperaattori  Telia/CGI
  • Välittäjä/operaattoritunnus  003703575029
  • Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus)  003702049107

Vastaanottajan osoite:
Ulvilan kaupunki
toimiala/yksikkö
003702049107
PL 299
02066 DOCUSCAN

TOIMITTAJAPORTAALI

Toimittajaportaali on palvelu, jossa kotimaan ja ulkomaan laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Maksuton palvelu toimii suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Myös toimittajaportaali vaihtuu 1.5.2022 alkaen, joten rekisteröityminen on uusittava.

Jos haluat rekisteröityä toimittajaportaaliin, täytä lomake Sarastia Oy:n verkkosivulla. https://asiakaspalvelu.sarastia.fi/lomakkeet/laskuportaalin-tukipyynto/

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan Laskuhotelli-sivustolla https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen https://www.sarastia.fi/ohjeet-laskuttajalle/

VIURHEELLISET LASKUT JA HYVITYSLASKUT

Laskujen oikea-aikainen maksaminen edellyttää, että laskulta ilmenevät oikeat ja tarvittavat tiedot. Puutteellisin tai virheellisin merkinnöin saapuvat laskut palautetaan lähettäjälle, jolloin emme voi vastata mahdollisesti tästä aiheutuvista maksuviiveistä. Virheellisen laskun maksuviiveen osalta emme hyväksy viivästyskorkoja.

Jos alkuperäinen veloituslasku on virheellinen, tulee toimittajan lähettää sitä koskeva hyvityslasku ja uusi veloituslasku. Hyvityslaskulta tulee ilmetä alkuperäisen veloituslaskun numero ja viitetiedot.

TOIMITUSOSOITE

Toimitusosoitteemme eivät muutu. Huomioittehan että esimerkiksi mainokset, tiedotteet ja tavarat on lähetettävä tilaajan posti-/toimitusosoitteeseen.

Ystävällisin terveisin
Ulvilan kaupunki

Lisätietoa: ostolaskut@ulvila.fi

Tiedote – Ulvilan kaupungin laskutusosoite muuttuu 1.5.2022

Tiedote – Laskutusjärjestelmän vaihdosta johtuen nykyiset suoramaksu- tai e-laskusopimukset päättyvät 30.4.2022.