Siirry sisältöön

Iloisen päätöksenteon teemavuosi

Päätöksenteolla rakennetaan parempaa elinvoimaisuutta – niin meillä Ulvilassa kuin muissakin kunnissa. Maaseudun sivistysliiton Iloisen päätöksenteon teemavuosi osuus asian ytimeen halutessaan palauttaa rakentavan yhteistyön ja tekemisen ilon osaksi yhteiskunnallista päätöksentekoa.

Ulvilan kaupunginhallitus vastasi haasteeseen, ja puheenjohtajamme otti teemavuoden symbolin, puheenjohtajan nuijan, käyttöön 8.8. pidetyssä kaupunginhallituksen kokouksessa. Nuija on uniikki taideteon, jonka on maalannut vuoden 2020 ITE-taiteilija Paula Huhtanen ja veistänyt moottorisahataiteilija Juha Käkelä.

Ulvilan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Leena Jokinen-Anttila käytti teemavuoden puheenjohtajan nuijaa ensimmäisen kerran 8.8. pidetyssä kaupunginhallituksen kokouksessa