Siirry sisältöön

Ulvilan kaupungin ja Ulvilan Yrittäjät ry:n yhteinen elinvoimalupaus allekirjoitettiin

Meillä Ulvilassa vahvistettiin maanantaina 5.9. valtakunnallisena Yrittäjän päivänä Ulvilan kaupungin ja Ulvilan Yrittäjät ry:n yhteinen elinvoimalupaus allekirjoituksin. Kynän varteen pääsivät kaupungin ja yrittäjien perinteisen yhteistyötilaisuuden tiimellyksessä kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka ja yrittäjien puheenjohtaja Krista-Carola Mäkinen.

Kaupunginhallitus hyväksyi elinvoimalupauksen kokouksessaan 14.6.2022. Elinvoimalupauksella kaupunki sitoutuu yhdessä paikallisyhdistyksen kanssa edistämään yrittäjäystävällistä ilmapiiriä sekä vahvistamaan elinvoimaisuutta. Yhdessä huolehdimme siitä, että Ulvilan kaupungin veto- ja pitovoima vahvistuvat. Lisäksi elinvoimalupauksella sovimme siitä, että elinvoimalupauksessa mainittujen painopistealueiden edistämiseen panostetaan. Yhteiset painopistealueet ovat toimiva vuoropuhelu, sujuvat kaavoitus- ja lupaprosessit, yrittäjämyönteiset hankinnat, yritysvaikutusten arviointi sekä yrittäjyyteen kannustaminen ja kuntabarometrin hyödyntäminen. Yhteisillä tavoitteilla ja aktiivisella seurannalla halutaan konkreettisesti parantaa yritysten toimintaedellytyksiä, mikä vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta. Painopistealueiden toteutumista seurataan jokavuotisten tapaamisten yhteydessä kaupungin edustajien ja Yrittäjä-yhdistyksen välillä.

Sloganimme mukaisesti etunojassa aikojen alusta.