Siirry sisältöön

Haemme Ulvilan kaupungille vakinaiseen virkasuhteeseen talousjohtajaa

Etsimme modernit johtamisen opit omaavaa talousjohtajaa kehittämismyönteiseen kaupunkiimme. Talousjohtajana tehtäväkenttäsi on laaja ja työtehtävät vastuullisia.

Talousjohtajana johdat kaupungin taloutta, eli vastaat kaupungin talouden suunnittelun ja seurannan järjestämisestä, talouden prosessien johtamisesta sekä kaupungin rahoituksen suunnittelusta. Talousjohtajana vastaat ulkoistettujen taloushallinnon palveluiden hankinnasta ja yhteistyön koordinoinnista Sarastia Oy:n kanssa.

Talousjohtajalla on merkittävä rooli kaupungin konsernijohtamisessa ja talousjohtajana toimit konsernijaoston asioiden valmistelijana. Johdat myös kaupungin keskushallinnon toimialaa keskushallinnon toimialajohtajana.  Lisäksi osallistut kaupungin johtoryhmän työskentelyyn ja toimit tarvittaessa kaupunginjohtajan sijaisena.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme kokemuksen vaativista talousjohtamisen tehtävistä, kokemuksen kunta-alan erityispiirteistä ja käytännön esihenkilökokemuksesta. Työssä menestymistä edesauttavat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, eteenpäin suuntaavaa kehittämisote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Johtoryhmässämme selviytymistä auttaa myös joko hyvä tai sopivasti huono huumorintaju.

Valitun tulee aloittaa virassa viimeistään 1.2.2023. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan. Aiemmassa haussa (11.-31.8.2022) hakeneiden tulee toimittaa uudet hakemukset.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. KR hakijaportaali (kuntarekrytointi.fi) Viran hakuaika päättyy 19.10.2022 klo 15.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, puh. 044 343 8250, mikko.lofbacka@ulvila.fi ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Leena Jokinen-Anttila, puh. 040 013 5324, leena.jokinen-anttila@ulvila.fi