Siirry sisältöön

Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa siirrytään moniammatilliseen tiimityöskentelyn malliin

Tiedote 31.10.

Porin perusturvassa on aloitettu STM:n ja THL:n suositusten mukaisesti moniammatillisen tiimityötavan toimintatapamuutos. Keskiviikosta 2.11. alkaen itä-Porin lähipalvelukeskuksessa siirrytään tiimityömalliin.

Moniammatillisen tiimimallin myötä Itä-Porin lähipalvelukeskuksen ja Ulvilan terveysaseman asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.30-12.00. Tavoitteena on, että puheluihin vastataan nykyistä tehokkaammin. Asiakaspalvelusta ei jatkossa annetta ajanvarauksia.

Todistukset ja muut asiakkaalle lähetettävät asiakirjat toimitetaan ensisijaisesti postitse asiakkaille. Hoitotarvikkeisiin, ajanvaruksien perumiseen ja laboratorio-aikojen varauksiin liittyvissä asioissa pyydämme kääntymään palveluneuvonnan puoleen (puh. 02 623 4300, ma-to kello 8-16, pe kello 8-15).

Moniammatillisen tiimityön tavoitteena on, että asiakas saa tarvitsemansa avun yhdellä yhteydenotolla. Asiakas saa tarvittaessa vastuutyöntekijän, joka koordinoi asiakkaan hoitoa. Jatkossa asiakas voi olla yhteydessä suoraan omaan vastuutyöntekijäänsä.

Moniammatillinen tiimityötapa on otettu käyttöön aiemmin tänä vuonna sote-keskus Cottonissa. Tavoitteena on, että alkuvuodesta 2023 tiimityömalli otetaan käyttöön myös Ulvilan terveyskeskuksessa.

Lisätietoja antavat:

Taru Kleemola, ylilääkäri, 044 701 0509

Tuula Liipo, osastonhoitaja, puh. 044 701 3736