Siirry sisältöön

Satakunnan hyvinvointialueelle siirtyminen ja siihen liittyvä uuden tietojärjestelmäkokonaisuuden käyttöönotto voi aiheuttaa viivettä Porin perusturvan hoitotarvikejakelun asioinnissa

Tiedote 8.11.2022

Satakunnan hyvinvointialueelle siirryttäessä hoitotarvikejakelun kokonaisuutta kehitetään koko Satakunnassa ja kehittämistyö on jo käynnissä. Porin perusturvan hoitotarvikejakelussa otetaan parhaillaan käyttöön uutta tietojärjestelmäkokonaisuutta, josta johtuen palvelussa saattaa olla viivettä. Tämä voi näkyä asiakkaalle esimerkiksi siten, että hoitotarvikkeita tilatessa puhelu tai asiakaspalvelutilanne saattaa kestää normaalia pidempään, koska järjestelmissä esiintyy hitautta järjestelmien käyttöönotosta johtuen.

Lisätietoja antavat:

Anna Koivula, vt osastonhoitaja, puh. 044 701 2698

Mikko Mäkelä, osastonhoitaja, puh. 044 701 3160