Siirry sisältöön

Vesilaitos vaihtaa etäluettavia vesimittareita 28400-alueella

Ulvilan Vesilaitos vaihtaa tavallisia vesimittareita etäluettaviin postinumeroalueella 28400. Mittarinvaihdot tehdään 12. – 22.12. välisenä aikana. Vaihdettavia mittareita on noin 600 kpl ja ne sijaitsevat teillä, jotka ovat aakkosissa Ahjontien ja Mäntytien välillä.

Vesimittarien vaihtoalue. Tällä alueella aakkosjärjestyksessä Ahjontien ja Mäntytien väliin sijoittuviin kiinteistöihin vaihdetaan etäluettavat vesimittarit.

Vaihtotyön suorittaa VMH Kalibro Oy. Mittareiden vaihto koskee ainoastaan kiinteistön päämittaria eikä huoneistojen alamittareita.

Töitä tehdään maanantaista lauantaihin. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asiakkaalle kustannuksia. VMH Kalibro Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on Kalibro-logo.

Vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen kohdan 10 mukaan yhtiön edustajalla on oikeus päästä kiinteistölle mittaria vaihtamaan. Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön mahdollistamiseksi.

Vallitseva koronatilanne otetaan huomioon vaihtotyössä. Kalibron asentajat huolehtivat korkeasta hygieniatasosta ja välttävät lähikontakteja. Omakotitalossa mittari sijaitsee yleensä rakennuksen sisällä, jonne asentajan täytyy päästä sitä vaihtamaan.

Voitte etukäteen itse varata teille sopivimman vesimittarin vaihtoajan osoitteessa: nettiaika.fi/Kalibro

Kalibron asentajat kiertävät alueella ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamiseksi. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa.

Vesihuollon yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan. Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia, ne ovat kiinteistön omistajan kustannuksella korjattava.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa. Pyydämme teitä tarkkailemaan mittaria ja siihen liittyvää putkistoa vaihdon jälkeen. Jos huomaatte vuotoa tai vesitippoja, ottakaa välittömästi yhteyttä mittarin vaihtaneeseen asentajaan tai vesilaitoksen vikailmoitukseen.

Ulvilan kaupungin vesilaitos pahoittelee mittarinvaihdosta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja:

Ulvilan kaupunki
vesihuoltoinsinööri Jukka Valtonen
0400 134 619

VMH Kalibro Oy
vaihtotyön työnjohtaja Kari Soini
040 725 2650

Ajanvaraus: www.nettiaika.fi/kalibro tai puh. 040 674 5181 (ma-pe klo 8-15)