Siirry sisältöön

Lapset ilmaiseksi kesäteatteriin!

Ulvilan kaupunki tarjoaa osana osallistuvaa budjetointia ulvilalaisille lapsille (ts. alle 18-vuotiaille) ilmaisen kesäteatterielämyksen kesällä 2024 Leineperin Härkätallin teatterin Salainen puutarha -esitykseen.

Ilmaislipun varaus tapahtuu teatterin verkkolipunmyynnin kautta osoitteesta: www.leineperinteatteri.fi.

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen: www.leineperinteatteri.fi.
  2. Valitse kalenterista haluamasi näytös.
  3. Valitse haluamasi lipputuotteet ja paina Lisää ostoskoriin.
  4. Lisää ostoskorissa kampanjakoodi jonka sait Wilma-viestissä 25.5.2024 ja paina tallenna.
  5. Tilaa tuotteet.
  6. Täytä yhteystietosi ja lisää Lisätietoja-kohtaan osallistuvien lasten/nuorten nimet.
  7. Hyväksy toimitusehdot ja Tilaa.
  8. Lippu toimitetaan sähköpostitse.

Salainen puutarha perustuu F.H. Burnettin 1911 julkaisemaan nuortenkirjaan ja Leineperissä nähdään upea, tuore Anna Krogeruksen sovitus tästä klassikkoteoksesta. Koko perheen esityksen kantava voima on ystävyys. Lapsikatsojalle tarina näyttäytyy salaisuuksina, kiukkuina, iloina ja elämän ihmeellisyyksinä. Aikuiselle katsojalle löytyy myös syvällisempiä teemoja omasta voimaantumisesta, persoonallisuuden eri ulottuvuuksista ja syvästä inhimillisyydestä.

Hyvää kesää ja aurinkoisia kesäteatterihetkiä!