Siirry sisältöön

Muutokset Ulvilan kaupungin palveluissa

Kaupungin työntekijät

Ulvilan kaupungin työntekijöitä on informoitu koronaviruksen aiheuttamista varotoimenpiteistä. Kokouksien pitämistä etäyhteydellä suositellaan. Työntekijät, joiden on ollut työtehtävät huomioiden ollut mahdollista siirtyä etätyöhön, tekevät nyt etätyötä. Henkilökuntaa on ohjeistettu kasvosuojainten tai visiirien käyttämiseen työtehtävissä, joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.

Kaupungintalo

Kaupungintalon henkilökunta on ollut etätöissä vuoroviikoin. Kaupungintalon henkilökunta siirtyy tekemään mahdollisuuksien mukaan etätöitä aikavälille 3.12.2020-6.1.2021. Kaupungintalo on suljettuna em. aikavälillä. Kaupungintalon henkilöstön puhelinnumerot löytyvät Ulvilan kaupungin internet sivuilta korona-info –kohdasta. Kaupungintalon henkilöstön puhelinnumerot löytyvät myös kaupungintalon ovilta.

Jos kaupungintalolla jostain syystä tulee asioida edellytetään asiakkailta maskien käyttöä.

Varhaiskasvatus ja perusopetus

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilökunta on alkanut käyttämään maskeja. Varhaiskasvatuksessa voidaan suojautumiseen käyttää myös visiiriä. Oppilailta maskien käyttöä ei edellytetä. Vanhempia suositellaan maskien käyttöön lasta päiväkotiin tai kouluun saattaessa. Suositus koskee myös yksityisiä palveluiden tuottajia.

Lukio

Lukio-opetuksessa henkilökunta käyttää maskeja. Lukion oppilaiden suositellaan käyttävän maskeja opetuksessa. Lukion opiskelijoille on jaettu kertakäyttöisiä maskeja kaupungin toimesta.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston etäopetus jatkuu normaalisti, muilta osin syyslukukausi päätetään.

Työllisyyspalveluiden työpajat

Suosmeren työpajalla toiminta jatkuu sekä etä- että lähivalmennuksena ajalla 1.12.-31.12.  Työpajan tiloissa voi olla maksimissaan 10 henkilöä kerralla.  Kaikki käyttävät sisätiloissa maskeja.  Lähivalmennusta annetaan kahdelle asiakkaalle/päivä/työpajayksikkö. Muut valmennettavat ovat etävalmennuksessa. Kierrätyspaja Korona on auki normaalisti.  Koronan asiakasrajoitus on kaksi asiakasta kerrallaan.  Asiakkailla on suositus kasvosuojan käytöstä. 

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut ja etsivä nuorisotyö toimii normaalisti. Henkilökunta käyttää maskeja. Myös nuorille suositellaan maskien käyttämistä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tarpeen tullen.

Vapaa-ajanpalvelut ja Kaskelotti

Kaupungin järjestämät liikuntaryhmät ovat toistaiseksi tauolla.

Kaskelotti on toistaiseksi auki normaalisti siten, että ainoastaan 1/3 maksimi asiakasmäärästä voidaan ottaa sisään. Kaskelotin tiloissa tulee käyttää maskia, poislukien pesu- ja allastilat sekä kuntoillessa.

Kirjastopalvelut

Lainaaminen, palauttaminen ja varausten nouto toimii normaalisti. Henkilöstö käyttää maskeja. Asiakkaiden suositellaan käyttävän maskeja asioidessa kirjastojen tiloissa. Asiakkaita suositellaan käyttämään itsepalvelua lainauksessa. Lukusali sekä muut työskentely ja oleskelutilat on suljettu.

Ulvilan kaupunki seuraa tilannetta aktiivisesti ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista tilanteeseen.

Koko tiedote luettavissa Korona-infosta: kaupungin koronavirusta koskevat ajankohtaisuutiset.