Siirry sisältöön

Kouluun

Ulvilan kaupungin esiopetukseen ja kouluun ilmoittautuminen sekä varhaiskasvatuksen osapäiväryhmiin ja koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen ajalla 3.-14.2.2020

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Päiväkodeissa ja kouluissa järjestettävään esiopetukseen ilmoitetaan v. 2014 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta. Esiopetuksen haun yhteydessä haetaan myös esiopetuksen lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta. Päiväkodeissa järjestettävän esiopetuksen päätökset lähetetään hakijoille 12.6.2020 mennessä.

Kouluun ilmoittautuminen

13.8.2020 koulunsa aloittavat lapset ilmoitetaan kouluun sähköisesti osoitteessa https://wilma.ulvila.fi. Avainkoodi ja ohjeet Wilma-tunnuksen tekemistä varten löytyvät koulutulokkaiden koteihin viikolla 5 postitettavasta kirjeestä.

Peruskoulun 1. luokalle ilmoitetaan vuonna 2013 ja sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet oppivelvollisuutensa suorittamista.

Lykkäysanomus koulunkäynnin aloittamisesta vuotta säädettyä myöhemmin tehdään sivistys- ja hyvinvointijohtajalle.

Koulutulokkaiden kouluun tutustuminen on keskiviikkona 6.5.2020.

Varhaiskasvatuksen osapäiväryhmiin hakeminen

Friitalan (Tuulenpesän pk) ja Vanhankylän (Metsätähden pk) varhaiskasvatusalueilla on haettavana osapäiväpaikkoja (n. 4 h / päivä) 3-5-vuotiaille lapsille toimintakaudeksi 2020-2021.

Siirtohakemus

Jos lapsella on jo varhaiskasvatuspaikka ja hänelle halutaan hakea paikkaa toiseen toimipisteeseen, siirtohakemus toivotaan tehtävän ko. hakuaikana.

Koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen

Ulvilassa järjestetään ohjattua koululaisten iltapäivätoimintaa 1. ja 2. luokan oppilaille. 1. luokan oppilaat ovat etusijalla paikkoja jaettaessa, 20 % paikoista on varattu 2. luokan oppilaille.   

Hakemukset täytetään kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta. Hakijoille lähetetään kirjallinen päätös 31.5.2020 mennessä. 

Ulvilan sivistyslautakunta