Siirry sisältöön

Kouluun

Ulvilan kaupungin esiopetukseen ja kouluun ilmoittautuminen sekä varhaiskasvatuksen osapäiväryhmiin ja koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen ajalla 31.1.-11.2.2022

ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

Päiväkodeissa ja kouluissa järjestettävään esiopetukseen ilmoitetaan v. 2016 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta. Kaksivuotisen esiopetuskokeilun koeryhmien lapsilla (Nahkurinlehti, Metsätähti) on kaksivuotinen päätös, joten uutta hakua ei tarvita.

Esiopetukseen haun yhteydessä haetaan myös esiopetuksen lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta. Päiväkodeissa järjestettävän esiopetuksen päätökset lähetetään hakijoille 31.5.2022 mennessä.

KOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

11.8.2022 koulunsa aloittavat lapset ilmoitetaan kouluun sähköisesti osoitteessa https://ulvila.inschool.fi. Kirjauduttuasi sisään valitse ylävalikosta Lomakkeet ja täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.

Huoltajat, joilla ei vielä ole käytössä Wilma-tunnusta, saavat kirjeitse ohjeet Wilma-tunnuksen luomiseen. Kirjeet postitetaan koulutulokkaiden koteihin viikolla 4.

Peruskoulun 1. luokalle ilmoitetaan vuonna 2015 ja sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet oppivelvollisuutensa suorittamista.

Lykkäysanomus koulunkäynnin aloittamisesta vuotta säädettyä myöhemmin tehdään sivistys- ja hyvinvointijohtajalle.

Koulutulokkaiden kouluun tutustuminen on keskiviikkona 4.5.2022.

VARHAISKASVATUKSEN OSAPÄIVÄRYHMIIN HAKEMINEN

Friitalan (Tuulenpesän pk) ja Vanhankylän (Metsätähden pk) varhaiskasvatusalueilla on haettavana osapäiväpaikkoja (n. 4h / päivä) 3-5-vuotiaille lapsille toimintakaudeksi 2022–2023.

SIIRTOHAKEMUS

Jos lapsella on jo varhaiskasvatuspaikka ja hänelle halutaan hakea paikkaa toiseen toimipisteeseen, siirtohakemus toivotaan tehtävän ko. hakuaikana.

KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKEMINEN

Ulvilassa järjestetään ohjattua koululaisten iltapäivätoimintaa 1. ja 2. luokan oppilaille. 1. luokan oppilaat ovat etusijalla paikkoja jaettaessa, 20 % paikoista on varattu 2. luokan oppilaille.   

Hakemukset täytetään kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta. Hakijoille lähetetään kirjallinen päätös 31.5.2022 mennessä. 

Ulvilan sivistyslautakunta