Siirry sisältöön

Ulvilan kaupungin esiopetukseen ja kouluun ilmoittautuminen sekä varhaiskasvatuksen osapäiväryhmiin ja koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen ajalla 1.-14.2.2021

ESIOPETUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

Päiväkodeissa ja kouluissa järjestettävään esiopetukseen ilmoitetaan v. 2015 syntyneet lapset. Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, mikäli lapsi on jo kunnallisessa päiväkodissa tai palvelusetelipäiväkodissa, jossa perhe toivoo lapsen esiopetusvuoden jatkuvan. Ilmoittautuminen tapahtuu kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta.

Esiopetukseen haun yhteydessä haetaan myös esiopetuksen lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta. Päiväkodeissa järjestettävän esiopetuksen päätökset lähetetään hakijoille 31.5.2021 mennessä.

Lisätietoja esiopetukseen ilmoittautumisesta osoitteessa https://www.ulvila.fi/palvelut-ja-asuminen/kasvatus-ja-opetuspalvelut/varhaiskasvatus/esiopetukseen-ilmoittautuminen/

KOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

11.8.2021 koulunsa aloittavat lapset ilmoitetaan kouluun sähköisesti osoitteessa https://ulvila.inschool.fi.  Avainkoodi ja ohjeet Wilma-tunnuksen tekemistä varten löytyvät koulutulokkaiden koteihin viikolla 4 postitetusta kirjeestä.

Peruskoulun 1. luokalle ilmoitetaan vuonna 2014 ja sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet oppivelvollisuutensa suorittamista.

Lykkäysanomus koulunkäynnin aloittamisesta vuotta säädettyä myöhemmin tehdään sivistys- ja hyvinvointijohtajalle.

Koulutulokkaiden kouluun tutustuminen on keskiviikkona 5.5.2021.

VARHAISKASVATUKSEN OSAPÄIVÄRYHMIIN HAKEMINEN

Friitalan (Tuulenpesän pk) ja Vanhankylän (Metsätähden pk) varhaiskasvatusalueilla on haettavana osapäiväpaikkoja (n. 4h / päivä) 3-5-vuotiaille lapsille toimintakaudeksi 2021 – 2022.

SIIRTOHAKEMUS

Jos lapsella on jo varhaiskasvatuspaikka ja hänelle halutaan hakea paikkaa toiseen toimipisteeseen, siirtohakemus toivotaan tehtävän ko. hakuaikana.

KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKEMINEN

Ulvilassa järjestetään ohjattua koululaisten iltapäivätoimintaa 1. ja 2. luokan oppilaille. 1. luokan oppilaat ovat etusijalla paikkoja jaettaessa, 20 % paikoista on varattu 2. luokan oppilaille.   

Hakemukset täytetään kaupungin internet-sivuilta löytyvän sähköisen linkin kautta. Hakijoille lähetetään kirjallinen päätös 31.5.2021 mennessä. 

Ulvilan sivistyslautakunta