Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä on Ulvilan kaupunki saavutettavuusseloste

Ulvilan kaupunki pyrkii takaamaan www.ulvila.fi -verkkosivuston saavutettavuuden Lain digitaalisista palveluista (306/2019) mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.ulvila.fi-verkkosivustoa ja on laadittu 11.12.2019. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Ulvilan kaupunki. Verkkosivusto www.ulvila.fi on julkaistu 11.11.2019.


Digipalvelun saavutettavuuden tila ja vaatimustenmukaisuus

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset .

Alla mainittu sisältö ei ole saavutettavissa seuraavista syistä

Jotkin Ulvilan kaupungin ulkopuolisten tahojen toimittamat tiedostot, esimerkiksi erilaisiin kuulutuksiin tai toimielimiin liittyvät materiaalit, voivat olla sellaisessa pdf-muodossa, jota ei pysty koneellisesti lukemaan. Syynä on tiedostomassan korvaamisen aiheuttama kohtuuton rasite.

Osa ennen vuotta 2019 laadituista tilinpäätöksistä, talousarvioista, säännöistä, ohjeista ja muista vastaavista materiaaleista voi olla sellaisessa pdf-muodossa, jota ei pysty koneellisesti lukemaan. Syynä on tiedostomassan korvaamisen aiheuttama kohtuuton rasite.

Kaikista kuvatiedostoista ei löydy ”vaihtoehtoinen teksti”-kohtaa jolloin lukulaite ei välttämättä tunnista eikä selitä kuvan sisältöä. Syynä on tiedostomassan korvaamisen aiheuttama kohtuuton rasite.


Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella: Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella

Sähköposti: kirjaamo@ulvila.fi
Puhelin: (02) 6774 511


Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö, puhelinnumero vaihde 0295 016 000