Siirry sisältöön

Sähköinen asiointi/lomakkeet


Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Kulutus-Webissä voit tallentaa vesimittarin lukeman.

Kulutus-Web on sähköinen palvelu, jossa asiakkaat pääsevät syöttämään kulutuslukemansa Ulvilan Vesilaitoksen järjestelmään sekä selaamaan kulutushistoriaa. Tiedot päivittyvät Kulutus-Webbiin parin päivän viiveellä eikä heti lukeman lähettämisen jälkeen. Palvelun kautta voi myös lähettää palautetta Ulvilan Vesilaitokselle.  Mikäli toivotte yhteydenottoamme lisätkää viestiin yhteystietonne.

Palveluun pääsemiseksi tarvitaan kulutuspisteen numero ja mittarinumero, jotka löytyvät vesilaskusta tai mittarilukukortista.
Palveluun tallennetaan täydet kuutiot eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarilukukortissanne. Jos kulutus on muuttunut, ohjelma huomauttaa siitä, mutta voit hyväksyä tapahtuman. 
Mikäli poikkeama on suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä vesilaitoksen toimistolle tai antamaan lisätietoa palautteen kautta.


Kuntalaisaloite

Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelussa voit tehdä palvelussa mukana oleville kunnille kuntalaisaloitteita sekä kannattaa ja seurata muiden tekemiä aloitteita.

Voit käyttää palvelua suomeksi ja ruotsiksi. Kuntalaisaloite.fi on oikeusministeriön tarjoama palvelu ja sen käyttö on turvallista ja maksutonta.

Kuntalaki takaa kuntalaisille oikeuden tehdä kunnalle aloite sen toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteen tekijälle ilmoitetaan aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. Jos aloitteen tekijöinä on vähintään kaksi prosenttia kunnan asukkaista, asia on otettava käsiteltäväksi kuuden kuukauden kuluessa asian vireille tulosta. Linkistä pääset näkemään ja myös tekemään Ulvilaa koskevia aloitteita


Varhaiskasvatuspaikan hakeminen ja irtisanominen


Vuoden 2022 toiminta-avustukset

Sivistyslautakunta julistaa haettavaksi:

  • paikallisten nuorisoyhdistysten toiminta-avustukset
  • paikallisten liikuntayhdistysten toiminta-avustukset
  • kulttuurityötä tekevien järjestöjen yleis- ja kohdeavustukset
  • avustukset yksityisille taiteenharjoittajille

Sähköiset hakemukset:

Sähköinen hakemus nuorisoyhdistyksille

Sähköinen hakemus liikuntayhdistyksille

Sähköinen hakemus kulttuuriyhdistyksille

Sähköinen hakemus yksityisille taiteenharjoittajille

Täytä tiedot sivustolla ja paina lopuksi ”Lähetä vastaukset”, näin hakemus tallentuu järjestelmään. Tarkemmat ohjeet sähköiseen hakuun vapaa-aika- ja kulttuuritoimistosta:
puh. 02 677 4653 /Nieminen, 0400 134 822 /Jyrkinen tai 0400 926 117 /Nevala.

Huom! Liikuntajärjestöjen piste- ja toimintataulukkoa ei tarvita vuoden 2022 avustuksen haussa.

Sähköinen haku 18.3.-8.4.2022. Liitteet toimitetaan 8.4. klo 12.00 mennessä sähköpostilla: sinikka.nieminen@ulvila.fi tai vapaa-aikatoimistoon. Hakemuksen toimittaminen myöhästyneenä tai puutteellisena saattaa johtaa hakemuksen hylkäämiseen.