Siirry sisältöön

Sähköinen asiointi/lomakkeet

Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Kulutus-Webissä voit tallentaa vesimittarin lukeman.

Kulutus-Web on sähköinen palvelu, jossa asiakkaat pääsevät syöttämään kulutuslukemansa Ulvilan Vesilaitoksen järjestelmään sekä selaamaan kulutushistoriaa. Tiedot päivittyvät Kulutus-Webbiin parin päivän viiveellä eikä heti lukeman lähettämisen jälkeen. Palvelun kautta voi myös lähettää palautetta Ulvilan Vesilaitokselle.  Mikäli toivotte yhteydenottoamme lisätkää viestiin yhteystietonne.

Palveluun pääsemiseksi tarvitaan kulutuspisteen numero ja mittarinumero, jotka löytyvät vesilaskusta tai mittarilukukortista.
Palveluun tallennetaan täydet kuutiot eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarilukukortissanne. Jos kulutus on muuttunut, ohjelma huomauttaa siitä, mutta voit hyväksyä tapahtuman. 
Mikäli poikkeama on suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä vesilaitoksen toimistolle tai antamaan lisätietoa palautteen kautta.


Kuntalaisaloite

Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelussa voit tehdä palvelussa mukana oleville kunnille kuntalaisaloitteita sekä kannattaa ja seurata muiden tekemiä aloitteita.

Voit käyttää palvelua suomeksi ja ruotsiksi. Kuntalaisaloite.fi on oikeusministeriön tarjoama palvelu ja sen käyttö on turvallista ja maksutonta.

Kuntalaki takaa kuntalaisille oikeuden tehdä kunnalle aloite sen toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteen tekijälle ilmoitetaan aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. Jos aloitteen tekijöinä on vähintään kaksi prosenttia kunnan asukkaista, asia on otettava käsiteltäväksi kuuden kuukauden kuluessa asian vireille tulosta. Linkistä pääset näkemään ja myös tekemään Ulvilaa koskevia aloitteita


Varhaiskasvatuspaikan hakeminen ja irtisanominen