Siirry sisältöön

Hallinto- ja talouspalvelut

Hallinto- ja talouspalvelut vastaa tukipalveluyksikkönä Ulvilan kaupungin hallinto- ja talouspalveluiden järjestämisestä. Hallinnon tehtäviin kuuluu kaupunginhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät sekä näiden toimielinten sihteeritehtävät.

Tukipalveluyksikön tehtävänä on valmistella kaupungin strategiset tavoitteet ja tuottaa ennusteet kaupungin tulevasta kehityksestä.

Hallinto- ja talouspalvelut huolehtii kaupungin keskitetystä taloudenhoidosta. Kaupunki on Sarastia Oy:n osakas ja ostaa siltä kirjanpito-, reskontra- ja palkanlaskentapalvelut.

Yhteystiedot

Talousyksikkö: Talous- ja hallintojohtaja Koskinen Nora puh. 0400 134 863
Hallintoyksikkö: Hallintopäällikkö Sainio-Lehtimäki Kirsi puh. 044 7373 373

Tukipalvelut

Henkilöstöhallinto on tukipalvelu, jossa tuetaan ja kehitetään kaikkia työyksikköjä koskevia henkilöstöpalveluja yhteistyössä kaupungin eri toimialojen kanssa. Henkilöstöhallintoon sisältyy työsuojelutoiminta ja työterveyshuolto.

Hallintopäällikkö Sainio-Lehtimäki Kirsi puh. 044 7373 373

Tietohallinto on tukipalvelu joka tuottaa Ulvilan kaupungin tietotekniikkapalvelut. Tietohallinnon tehtävänä on kaupungin tietotekniikkainfrastruktuurin ylläpidon lisäksi kopiokoneiden ylläpito ja lähituki, matkapuhelinten liittymä- ja laitehankinnat sekä niihin liittyvät palvelut, kaupungin puhelinjärjestelmän ylläpito sekä eri valvonta- ja hälytyslaitteistot.

Tietohallinto rakentaa ja rakennuttaa tietoliikenneyhteydet ja vastaa verkkopalvelujen ylläpidosta. Tavoitteena on tarjota käyttäjille tietoturvallinen ja toimiva käyttöympäristö.

Tietohallintopäällikkö Metsälä Mikko puh. 0400 134 749