Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten kuvataidekoulu

Uusien oppilaiden haku Ulvilan kuvataidekouluun syyslukukaudelle 2024 alkaa 15. toukokuuta ja päättyy 20. elokuuta. Kuvataidekoulun syyslukukausi järjestetään 2.9.-30.11.2023

Opetusryhmät kokoontuvat syyslukukaudella viikoittain ma, ti, ke ja to iltaisin. Lukukausimaksu on 80€ (sis. materiaalimaksun). Ryhmäpaikoista tiedotetaan ilmoittautuneille elokuun loppuun mennessä. Lisätietoja koulun opettajalta; Terhi Sammalmaa p. 040-1943385 / terhi.sammalmaa@ulvila.fi, kesäaikana Johanna Jyrkinen p. 0400-134822.

Ilmoittautuminen Ulvilan kuvataidekouluun (Lyyti.fi)


Lasten ja nuorten kuvataidekoulu on Ulvilan kaupungin ylläpitämä oppilaitos, jossa annetaan kuvataiteen taiteen perusopetusta. Kuvataidekoulun hallinnosta vastaa kulttuuri- ja kirjastopalvelujen päällikkö yhdessä koulun opettajan kanssa.

Kuvataidekoulun opetus on tavoitteellista ja vuodesta toiseen etenevää. Koulussa annetaan varhaisiän opetusta 5-6-vuotiaille ja varsinaista taiteen perusopetusta 7-17-vuotiaille. Opinnot koostuvat 7-12-vuotiaille suunnatuista yhteisistä opinnoista, joissa harjoitellaan kuvataiteen perustekniikoita ja tutustutaan kuvallisen ilmaisun perusteisiin sekä teemaopinnoista, jotka on suunnattu 13-17-vuotiaille ja opetuksessa syvennetään teknistä ja sisällöllistä osaamista. Opintojen päätteeksi on mahdollista suorittaa päättötyö, joka arvioidaan. Opinnoista saa myös todistuksen.

Yhteystiedot:

Kuvataidekoulun toimitilat, Sillankorvan puukoulu (Lääkärinpolku 2).
Kuvataidekoulun opettajana toimii Terhi Sammalmaa (TaM),
puh. 040-1943385  / terhi.sammalmaa@ulvila.fi
Ulvilan kuvataidekoulu Instagramissa

Kuvataidekoulun uusien oppilaiden haku on vuosittain touko-elokuun aikana. Hakumenettelystä tiedotetaan vuosittain paikallislehdessä sekä sosiaalisessa mediassa. Uusia oppilaita otetaan 5-6-vuotiaiden varhaisiän opintoryhmään sekä 7-9-vuotiaiden taiteen perusopetuksen ryhmään. Yli 10-vuotiaat voivat myös hakea oppilaspaikkaa, mutta jatkavien opiskelijoiden ryhmiin uusia oppilaita otetaan harkinnan mukaan.

Lasten ja nuorten kuvataidekoulun opetustilat.
Sillankorvan puukoululla toimii lasten ja nuorten kuvataidekoulu.