Siirry sisältöön

Ulvilan Vanhan Musiikin Viikko

Ulvilan keskiaikaisen historian innoittamana Vanhan Musiikin Viikko -tapahtuma keskittyy vanhaan barokkimusiikkiin ja sitä vanhempaan keskiaikaiseen ja renessassimusiikkiin.
Tapahtuma tarjoaa vanhan musiikin opetusta yhtyeille, cembalisteille ja laulajille, kaikille avoimia yleisöluentoja sekä laadukkaita konsertteja, joissa esiintyvät sekä kurssin opettajat että oppilaat.

Ulvilan Vanhan Musiikin Viikon ja kurssin mainosvideo.

ULVILAN VANHAN MUSIIKIN VIIKKO 4.-8.8.2021

Opettajina kurssilla ovat MuT Assi Karttunen (cembalo, basso continuo ja yhtyesoitto) sekä MuM Anneliina Rif Tokazier (laulu). Kurssipaikkana toimii Ulvilan Vanha Pappila ja konsertit pidetään Ulvilan keskiaikaisessa Pyhän Olavin kirkossa, jos koronaepidemian tilanne niin sallii. Vaihtoehtoisesti kurssi toteutetaan etäopetuksena ja konsertit suoratoistona.

Keskiviikkona 4.8. klo 19 Ulvilan Pyhän Olavin kirkon KONSERTISSA esiintyvät sopraano Anneliina Rif ja cembalisti Assi Karttunen. Ohjelmassa mm. englantilaista renessanssi- ja barokkimusiikkia kokoelmasta Elizabeth Rogers’ Hir Virginal Booke (1656).

Perjantaina 6.8. klo 16.30 kaikille avoimella YLEISÖLUENNOLLA Ulvilan kirkossa aiheena ovat soitinrakennus ja keskiajan soittimet.

Sunnuntaina 8.8. klo 16 Vanhan Musiikin Viikon LOPPUKONSERTISSA Ulvilan kirkossa esiintyvät kurssilla opiskelleet laulajat ja instrumentalistit.

Lisätietoja:
ulvilan.vanhanmusiikinviikko@gmail.com
Ulvilan Vanhan Musiikin Viikko Facebookissa

Vanhan Musiikin Viikon kurssin opiskelijat ja opettajat päätöskonsertin jälkeen Ulvilan kirkossa.
Vanhan Musiikin Viikon 2019 kurssin opiskelijat ja opettajat päätöskonsertin jälkeen.
Ulvilan Vanhan Musiikin Viikon ohjelma 2021