Siirry sisältöön

Kettumetsän Yrityspuisto

Kettumetsän Yrityspuisto tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, vihreää luontoa ja mahdollisuuden tehdä tulevaisuuden yritystoimintaa osana ulvilalaista automaatioalan yritysten verkostoa.

Kettumetsän Yrityspuisto on sadan hehtaarin joustavarakenteinen yritysalue. Yrityspuistoon voidaan suunnitella ja rakentaa nykyaikaista, toimivaa ja tarpeen mukaan tonttijaollisesti joustavaa yritystilaa aina pk-yrityksistä suuremmillekin teollisuuden yksiköille yrityksen omien tarpeiden mukaisesti. Yrityksen tarvitseman alan voi ostaa tai vuokrata.

Kettumetsän Yrityspuiston sijainti on erinomainen VT2:n, lentokentän ja rautatien välittömässä läheisyydessä, Ulvilan palvelukeskustan kupeessa. Poriin matkaa on vajaa 10 km ja Porin satamaankin vain 30 km.

Sijainti: Kettumetsän Yrityspuisto sijaitsee VT2:n varrella 9 km Porin rautatieasemalta ja 10 km kansainväliset yhteydet omaavalta lentokentältä. Porin keskustaan matkaa on vajaat 10 km ja yrityspuistosta on kätevät sisäiset liikenneyhteydet kolmen kilometrin päässä sijaitsevaan Ulvilan kaupalliseen keskukseen. Mäntyluodon syväsatama saavutetaan 30 km:n ajolla.

Haistilan uusi kanavoitu liittymä VT2:lla parantaa entisestään yrityspuiston alueen liikennöitävyyttä. Myös Nakkilan ja Harjavallan teollisuusalueet ovat lähellä, ja Helsingin, Tampereen, Turun sekä Vaasan suuntaan saavutettavuus hyvä.

Esittely: Kettumetsän Yrityspuisto yhdistää yritys- ja asuinalueen keskustojen kupeessa ja Satakunnan teollisuusnauhan osana Kokemäeltä Harjavallan kautta Poriin. Kettumetsän Yrityspuisto ja lähialue on suunniteltu siten, että siellä on mahdollista yhdistää tuotanto, viihtyisä asuminen ja kaupalliset palvelut logistiikaltaan toimivassa ja vihreässä ympäristössä.

Yrityspuistosta ja sen ympäristöstä muodostuu monipuolinen yritys- ja työpaikka-alue uusine pientaloasuinalueineen. Yrityksille tarkoitettu alue sijoittuu länsiosaltaan kiinni asutukseen, kun taas eteläosa puistosta sulautuu mäntyharjuihin ja Massin monipuoliseen hiihto- ja ulkoilualueeseen. Yritysalue rakennetaan vaiheittain yhdessä asuntotuotannon kanssa.

Ota yhteyttä:

Ulvilan kaupunki, kaupunkisuunnittelun johtaja Juha Virola

p. 0400 134 718, email. juha.virola@ulvila.fi