Siirry sisältöön

Tilapalvelut

Tilapalvelut on teknisen toimialan yksi tehtäväalue.

Tehtäväalueen velvollisuutena on huolehtia kaupungin omistamien rakennusten (koulut, päiväkodit, vanhainkodit, terveyskeskus, kaupungintalo) ja piharakenteiden kunnossapidosta, piha-alueiden hoidosta ja toimia talonrakennuksen (uudiskohteet, perusparannukset) rakennuttajana ja rakentajana kaupungissa.

Yhteystiedot:

Harri Särkipaju talonrakennusinsinööri puh. 0400 134 976

Santtu Naukkarinen työnjohtaja puh. 0400 134 616

Janne Husu työnjohtaja puh. 0400 134 924 (Kullaan kiinteistöt)

sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ulvila.fi

Kiinteistönhuolto päivystys virka-ajan ulkopuolella puh. 0400 134 848.


Ulvilan kaupungin tilapalvelut on ottanut käyttöön Buildercom Oy:n kiinteistöjen ylläpitopalvelun nimeltään BEM-ylläpito. Kyseiseen palveluun olennaisena osana kuuluu sähköinen palvelupyyntöosio, johon kiinteistöjen käyttäjät voivat jättää palvelupyyntöjä havaitsemistaan kiinteistöihin liittyvissä korjaus- tai muista tarpeista. Ohjelmassa on myös muita osioita, kuten esimerkiksi huoltokalenteri, dokumenttienhallinta ja käyttöpäiväkirja, jotka helpottavat päivittäistä kiinteistönhoitotyötä.
Itse palvelupyynnön tekeminen on yksinkertaista ja helppoa. Palvelupyyntölinkin takaa avautuu Ulvilan kaupungin isoimmat kiinteistökohteet aakkosjärjestyksessä. Jos kohdetta ei löydy listasta, niin palvelupyynnön voi jättää ”muut kiinteistöt” kohtaan.
Klikkaamalla haluttua kohdetta aukeaa itse palvelupyynnön jättämislomake. Palvelupyynnön voi jättää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.