Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat

Ulvila on asukasluvultaan Satakunnan kolmanneksi suurin ja Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Ulvila tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä sekä matkailuhelmestään Leineperin ruukista ja maineikkaasta ja vilkkaasta yhdistyskentästään niin liikunnan kuin kulttuurinkin saralla.

Ulvilan kaupungilla työskentelee noin 500 osaajaa, jotka yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavat palvelut lähes 13 000 asukkaalle – ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä useammalle. Uuden strategiamme mukaiset arvomme ja visiomme ovat iloa, älyä ja yhteiseloa – etunojassa Ulvilassa. Meillä työ- ja elinolosuhteet ovat kunnossa, joten tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.

AVOIMET TYÖPAIKAT ULVILAN KAUPUNGILLA


Kesätyöllistäminen 2024

Ulvilan kaupunki tukee koululaisten ja opiskelijoiden vuonna 2004–2008 syntyneiden kesätyöllistämistä maksamalla kesätyöpaikkatukea työnantajille. Tukea maksetaan työehtosopimuksen mukaiseen palkkaan, työsuhteen kestäessä neljä viikkoa ja työajan ollessa vähintään 30 h/viikossa. Tuen määrä on 400 €/nuori. Tukea tulee hakea erillisellä hakemuksella ennakkoon 31.5.2024 mennessä.