Siirry sisältöön

Kierrätyskeskus Korona

Kierrätyskeskus Korona toimii Ulvilan Työllisyyspalvelujen työelämään ohjauksen oppimisympäristönä, jossa yhteistyössä kanssamme toimii Satakunnan Hyvinvointialue.

Kierrätyskeskus Koronassa on toimintaa nuorille ja aikuisille työnhakijoille sekä palveluja kuntalaisille mm. kierrätystuotteiden vastaanotto ja -myynti sekä kierrätysneuvontaa. Yhteistoiminnallinen toiminta mahdollistaa monipuolisen työelämään oppimisympäristön, erilaisiin työtehtäviin tutustumisen sekä työ- ja toimintakyvyn arviointia. Toiminnassa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita ja työntekijöitämme motivoidaan toimimaan sen mukaan. Arjen toiminnassa periaate näkyy kierrätyksenä, uusimateriaalien hyödyntämisenä, suunnitelmallisuutena ja arjen valintoina.

Kierrätyskeskus Korona ottaa lahjoituksena vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, pienhuonekaluja yms. tavaroita.

Kierrätyskeskus Koronassa voi asioida kirpputorin tapaan – löydä mieleisesi tuote ja kannata toimintaa pienellä tuotemaksulla. Tuotteet voi maksaa joko käteisellä tai pankkikortilla.

Myymälän aukioloajat

Myymälä avoinna: maksuvälineinä käy käteinen ja pankkikortti

ma – to klo 10.00 – 15.00

Olemme kesällä 2024 suljettuna seuraavasti:

17.-23.6.2024 ja 8.7.-11.8.2024

Myymälän puhelinnumero on aukioloaikoina 0400 134953

Kierrätyskeskus Korona

os. Malmitie 1, 28400 Ulvila

email. tyollisyyspalvelut@ulvila.fi

Lisätietoja antaa:

työhönvalmentaja Kai Heine, puh. 040 657 7495