Siirry sisältöön

Liikkuen läpi vuoden – kampanjakokonaisuus

LiikU talvella -kampanja käynnistyy 10.1.2024

LiikU Talvella -kampanja (vanha Talviliikkuja) järjestetään 10.1.-31.3.2024 ja kirjauksia voi tehdä seuraavista talven ulkoliikuntalajeista: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily sekä soveltava liikunta. Huono talvi tai lumitilannekaan ei estä osallistumista ja osallistua voi omien kilometritavoitteiden mukaan.

Vapaa-aikapalvelut arpoo kaikkien LiikU Talvella – kampanjaan osallistuneiden ulvilalaisten kesken 3 kpl 75 € lahjakorttia sekä 3 kpl 10 kerran sarjakorttia uimahalli Kaskelottiin.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään sovelluksen kautta, joka lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin. Nettisivuilta voi tarkistaa kuntien suoritusmäärät reaaliajassa. Osassa kunnista on käytössä liikuntasuorituskortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Kannattaa myös seurata oman kunnan ohjeita.

LiikU talvella -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play – tai App Store -mobiilikaupoista ja se löytyy myös nettiversiona. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/liikutalvella.  


Kirjausohjeet:
Netti- ja mobiilikirjaus (liiku.fi)
https://www.liiku.fi/aikuisille/kampanjat-ja-tapahtumat/talviliikkuja/mobiilikirjaus/

  1. Sovelluksen voi ladata Google Play tai App Store -sovelluskaupasta nimellä
    Liikkuen läpi vuoden.
  2. Kirjaa omat tiedot sovellukseen.
  3. Kirjaa omat pyöräilysi.
  4. Seuraa pyöräilyhistoriaasi ja kuntaranking-tilannetta.

SATAKUNNAN HAASTEPYÖRÄILY 2024

Haastepyöräily -kampanja kannustaa satakuntalaiset pyöräilemään. Perinteinen haastepyöräily alkaa perinteisesti toukokuun alussa 2024.

Ulvilasta löytyy paljon hyviä pyöräteitä työmatka- ja harrastepyöräilyyn, sekä luonto ja monipuoliset maastot antavat mahtavat puitteet maasto- ja retkipyöräilyyn !
Kaikkiaan Ulvilassa on n. 42 kilometriä pyöräteitä käytettäväksi eri kuntoiluun.

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, sekä samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan.

Kirjaa suorituksesi yhteydessä myös lisätietoihin osoitteesi arvontaa varten. https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/mobiilikirjaus/

Jos käytössäsi ei ole älypuhelinta niin kerää suorituksesi paperille ja toimita se Kaskelotin postilaatikkoon ja vapaa-aikapalveluiden henkilöstö kirjaa suorituksesi Ulvilan kaupungin suorituksiin.

MUITA LINKKEJÄ:

Mobiilikirjausohjeet : https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/mobiilikirjaus/

Haastepyöräily -kampanjan kirjaus kriteerit:
Pääsääntöisesti jokainen kirjaa omat pyöräilynsä, mutta esim. aikuinen voi tehdä lasten kirjaukset.
Merkattavan matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä tai kickbikella.
Pyöräilyalueena voi olla muukin kun oma kunta (Huomioi poikkeustilaohjeistus!).