Siirry sisältöön

Kerhot

OLKKARIT 2021-2022

HARJUNPÄÄN OLKKARI

Olkkari kokoontuu Harjunpään koulun alakerrassa tiistaisin 14.9. alkaen klo 15-17 ja se on tarkoitettu ala-asteikäisille ja on maksuton.

Olkkarissa on paikalla vanhempainyhdistyksen kioski (Kioski tauolla toistaiseksi) ja olkkarissa voi tehdä läksyjä, askarrella, pelailla ja vaan olla kavereiden kanssa.

Lisätietoja Harjunpään Olkkarista Mari Kotolahti 0400-134 890

MUKULATORIN OLKKARI

Olkkari kokoontuu nimensä mukaan Mukulatorilla seurakunnan nuorisotilassa torstaisin 16.9. alkaen klo 12-16.  ja se on tarkoitettu ala-asteikäisille ja on maksuton.

Olkkarissa on tarjolla pientä välipalaa ja siellä voi tehdä läksyjä, askarrella, pelailla ja vaan olla kavereiden kanssa.

Lisätietoja kerhoista saa Mari Kotolahti 0400-134 890 tai Eeva-Liisa Rissanen 044-73550 627

Kerhot järjestää yhteistyössä Ulvilan vapaa-aikatoimi ja Ulvilan seurakunta.


AamuOlkkarit

Ulvilan kaupungin vapaa-aikapalvelut ja Ulvilan seurakunta järjestää yhteistyössä Mukulatorilla AamuOlkkaria. AamuOlkkari on tarkoitettu Vanhankylän koulun ykkösluokkalaisille, ensisijaisesti 10:ksi kouluun meneville ja jos tilaa on niin 9:ksi menevätkin ovat tervetulleita. Olkkarissa on aina koulutetut ohjaajat paikalla ja siellä on mahdollisuus mm. askarrella, piirrellä, värittää ja pelata lautapelejä ja vain olla ja viettää aamua yhdessä muiden kanssa. Kävelemme myös tarvittaessa lasten kanssa yhdessä kouluun kymmeneksi.

AamuOlkkarit alkaa vkolla 35 ja ne ovat auki tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-9.45.

Olkkariin mahtuu 20 lasta/aamu ja ilmoittautuminen alkaa 23.8. klo 8.00 alapuolella olevien linkkien kautta.

Ilmoittaudu tiistain AamuOlkkariin tästä!

Ilmoittaudu keskiviikon AamuOlkkariin tästä!

Ilmoittaudu torstain AamuOlkkariin tästä!