Siirry sisältöön

Nuorisopassi

Ulvilan kaupunki on ottanut Nuorisopassin käyttöön. Maaliskuussa alkaneessa pilottivaiheessa mukana ovat kaikki Ulvilassa koulua käyvät 8.-luokkalaiset.

Nuorisopassi-sovelluksen ladattuaan kahdeksasluokkalaiset saavat useita erilaisia vapaa-ajan etuja. Edut ovat voimassa elokuun loppuun asti toimipaikkojen aukioloajat ja koronavirustilanteesta johtuvat peruutukset ja sulkemiset huomioiden. Passi on henkilökohtainen.

Nuorisopassi on mobiilisovellus, joka ladataan oppilaan omaan älypuhelimeen. Sähköinen passi voidaan asentaa Android- ja iOS-puhelimiin. Passi ladataan kunkin puhelimen omasta sovelluskaupasta. Passin käyttäminen ei vaadi internet-yhteyttä puhelimessa. Mikäli oppilaalla ei ole internetyhteyttä puhelimessa, hän voi ladata passin koulun langattomassa verkossa. Passiin kirjaudutaan koulun sähköpostitunnuksilla. Passin käyttö edellyttää huoltajan suostumusta Wilmassa.

Mikäli oppilaalla ei ole mahdollisuutta käyttää älypuhelimeen ladattavaa sähköistä passia, oppilas voi pyytää paperisen nuorisopassin vapaa-aikatoimelta.

Nuorisopassi sisältää etujen lisäksi tietoa myös muista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista.

Nuorisopassin käyttöön ja teknisiin haasteisiin apua saa sähköpostiosoitteesta nuorisopassi@ulvila.fi

Lisätietoja:
Mari Kotolahti, vapaa-aikaohjaaja, puh. 0400 134 890
Tanja-Annika Aronen, kulttuurityöntekijä, puh. 040 184 3519